De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Een Krachtig Energie Systeem & Meer Massale Ontwakingen

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Een Krachtig Energie Systeem & Meer Massale Ontwakingen  

Gechanneld door Daniel Scranton – 3 Juli 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Elke keer dat wij ons met één van jullie verbinden en elke keer dat wij energieën sturen in een poging jullie van dienst te zijn spelen wij met vuur. We zeggen dat we met vuur spelen omdat we heel precies moeten zijn om jullie niet te veel of te weinig te geven en meer kwaad dan goed te doen. Dit is de uitdaging waar wij voor staan. Wij willen graag helpen, maar wij weten niet precies wat zal helpen en wat kwaad kan doen. Daarom begrijpen wij wat jullie op aarde doormaken wanneer jullie het tot je missie maken om dienstbaar te zijn, maar soms het gevoel hebben dat je dat doel niet bereikt.

Wij weten ook dat het niet bereiken van je doel precies kan zijn wat je nodig hebt om spiritueel te groeien. Wij groeien spiritueel door voortdurend uitgedaagd te worden door de mensheid en jullie groeien spiritueel door jezelf voortdurend uit te dagen om het beter te doen, om beter te zijn en om een grotere impact te hebben op het collectief dat jullie willen dienen. Jullie hebben allemaal je unieke verlangens en dat is maar goed ook. Sommige mensen zijn meer geïnteresseerd in het helpen van het dierenrijk. Sommige mensen zijn meer geïnteresseerd in het helpen van Moeder Aarde en Moeder Natuur. Sommigen zijn meer geïnteresseerd in het helpen van kansarme kinderen en anderen werken liever met volwassenen.

Jullie houden elkaar in evenwicht met al deze verschillende verlangens. Jullie staan elk voor unieke uitdagingen in jullie streven om de bevolking te dienen en wij kijken naar jullie en leren van jullie, omdat jullie in de frontlinie staan. We willen dat jullie begrijpen dat we via jullie werken. Dit gaat allemaal over samenwerken. Het draait allemaal om teamwork. Als jullie hetzelfde doel hebben als wij, creëert dat een krachtig energiesysteem. Jij stelt je open om de energie te ontvangen, wij leveren het en jij verspreidt het dan. We merken de impact die deze energieën hebben en we herijken ze voor de volgende levering.

Het is prachtig, mooi en zeer bevredigend om samen te werken met jullie allemaal die zo graag deel willen uitmaken van ons dienstbaar werk. We zijn altijd gevleid en blij dat jullie met ons willen werken en dat jullie ons zien als waardevolle leden van het team. Wij streven net als jullie naar de massale ontwakingen en in tegenstelling tot jullie weten wij altijd zonder twijfel dat er meer massale ontwakingen zullen komen. Wij proberen de twijfel in jullie weg te nemen, zodat jullie je rol kunnen spelen zonder iets te verliezen.

Wij hebben gezien dat jullie meer vertrouwen in jezelf en in de mensheid krijgen, elke dag dat jullie je aan je missie, je doel houden en wij zijn heel blij met de resultaten die wij krijgen door met ieder van jullie samen te werken. Wij willen dat jullie weten dat wij steeds beter worden in het spelen van onze rol, net zoals jullie steeds beter worden in het spelen van jullie rol. We willen ook dat jullie weten dat er altijd meer komt.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: Marieke – voor wakkeremensen.org