De 9D Arcturiaanse Raad  ∞ Een boodschap voor Lichtwerkers, Channelaars & Helers

De 9D Arcturiaanse Raad  ∞ Een boodschap voor Lichtwerkers, Channelaars & Helers

Gechanneld door: Daniel Scranton – 10 Oktober 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn vereerd om ons met jullie allemaal te mogen verbinden.

Wij zijn in staat om de vibratie te lezen van elk wezen en elk collectief dat we tegenkomen, en dit helpt ons bij het bepalen wat die persoon of groep wezens nodig heeft. Wij weten dat jullie ontwaakten ook anderen willen helpen. Wij weten dat jullie dienstverlenend zijn ingesteld en dat jullie anderen willen helpen te ontwaken en een beter leven te leiden. Het lezen van de energie, de vibratie van de persoon of mensen met wie je werkt is een vaardigheid die oefening vergt, omdat de meeste individuen iets voor je proberen te verbergen.

Jullie hebben deze vaardigheden, die jullie hebben als sensitieven, als empaten, nu meer dan ooit nodig. Jullie zijn degenen die worden opgeroepen om te werken met individuen en groepen daar op Aarde, en als je kunt vertellen wat een persoon, of een groep mensen, aan het vibreren is, dan kun je helpen om hen te geven wat ze werkelijk nodig hebben. Wat een persoon bij jou komt zoeken is één ding, maar wat hij werkelijk nodig heeft is vaak iets heel anders. Daarom kun je het gevoel hebben dat je er niet in geslaagd bent iemand te geven wat zijn ego je gevraagd heeft hem te helpen, maar je kunt nog steeds helpen. Dit gebeurt vaak. Soms kan het weken, of maanden, of zelfs jaren duren voor een persoon zich realiseert hoezeer je hem hielp, omdat het ego niet tevreden was met de resultaten.

Nu, het is volkomen normaal voor je om te willen voldoen aan de behoeften van de persoon die recht voor je staat, want als je dat doet, dan krijg je de lof en de beloningen, en je ego zal zich beter voelen, maar het is veel bevredigender om een individu of een groep te geven wat ze nodig hebben en te weten dat je iets gedaan hebt dat de moeite waard is, iets dat hen vibrationeel zal beïnvloeden. Niet iedereen zal begrijpen dat ze vibrationeel geholpen zijn, en ze zullen het niet begrijpen omdat ze op zoek zullen zijn naar de tastbare en onmiddellijke resultaten. Hopelijk, wanneer je werkt als een healer, of als een gids, of zelfs als een kanaal, zul je in staat zijn om door de muren heen te breken die het ego opwerpt, want vaak heeft de persoon die naar je toe komt voor hulp meer dan één sessie met je nodig om te krijgen wat ze werkelijk nodig hebben.

Wat jij nodig hebt, en wat iedereen nodig heeft, is ondersteuning om je eigen vibratie te verhogen, zodat je jezelf kunt helen, zodat je kunt manifesteren wat je wilt, zodat je betere relaties kunt hebben, en het lastige voor de zeer authentieke lichtwerker is om iemand ervan te overtuigen dat hij krijgt wat hij nodig heeft, ook al krijgt hij op dat moment niet wat hij wil. Het meeste werk dat jullie als lichtwerkers zullen doen, zal onopgemerkt, onbeloond en ongewaardeerd blijven. En dus moeten jullie het doen voor de vreugde om de hogere frequentie vibraties door je heen te laten gaan, en dat is jullie werk. Jouw werk is om de vreugde te vinden in wat je doet.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org