De 9D Arcturiaanse Raad ∞ “Een Andromedaanse Alliantie” 

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
“Een Andromedaanse Alliantie” 
Gechanneld door Daniel Scranton – 11 December 2020 

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.


Wij hebben vooruitgang geboekt met veel van de doelen die we onszelf in jullie recente verleden hebben gesteld. We hebben meer directe verbindingen met jullie willen maken en dit willen we nog steeds, en we zien dat deze mogelijkheid oplicht en een grotere waarschijnlijkheid wordt voor een groot aantal mensen op Aarde. We wilden ook en dit willen we nog steeds op zoveel mogelijk mensen een impact hebben met onze energetische transmissies.
Een van onze andere doelen die we bijna hebben bereikt is om steeds meer allianties aan te gaan met andere collectieven, andere raden en met andere wezens uit andere sterrenstelsels, zelfs als ze in andere dimensies bestaan. We blijven zoeken naar allianties die je de best mogelijke ervaring van je ascensie zullen geven, en we proberen ook om de huidige tijd vreugdevoller, vruchtbaarder en creatiever te maken en meer van alles wat je ooit hebt gewild.Wij staan ​​op het punt een alliantie te creëren met een groep wezens uit het Andromedaanse systeem die een veel terughoudender benadering tot de mensheid heeft gehad. Ze zijn vergelijkbaar met hoe wij vroeger waren, toen we meer observeerden dan dat we commentaar gaven of de mensheid op aarde probeerden te helpen. We zijn er bijna in geslaagd deze Andromedaanse groep ervan te overtuigen dat ze nodig zijn, en een van de manieren waarop we ze in die richting hebben kunnen leiden, is door ze te laten zien hoeveel succes we met jullie hebben gehad.We zien dat jullie exponentieel zijn gegroeid sinds we via dit kanaal zijn begonnen, en we weten dat jullie groei en expansie verder zal toenemen omdat het zo moet zijn, maar we weten ook dat we jullie helpen om jullie groei-ervaringen bewuster en meer overwogen te maken, met minder schoppen en schreeuwen. We weten dat velen van jullie zich verbonden voelen met het Andromedaanse sterrenstelsel en de Andromedaanse Galaxy, en we weten dat ze een invloed zullen hebben op je bewustzijn dat je naar een hogere trillingsfrequentie zal brengen.

We weten ook dat de mensheid naar de sterren kijkt voor hulp, verbinding en bevestiging, en je zult zeker al het bovenstaande en meer ontvangen wanneer deze Andromedanen aan boord komen en delen in ons enthousiasme om je met gemak en gratie te helpen groeien. Je hebt daar op aarde zoveel om naar uit te kijken, dus raak alsjeblieft niet ontmoedigd door wat je nu ziet. Het zal beter worden omdat zoveel wezens en collectieven hier zich op dit moment naar de aarde wenden en zich afvragen hoe ze kunnen helpen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie. ”

Vertaling: Marieke