De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Duisternis In Iedereen & Ontwaken In De Droom

De 9D Arcturiaanse RaadDuisternis In Iedereen & Ontwaken In De Droom  

Gechanneld door Daniel Scranton – 15 Augustus 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij zijn volledig verliefd op ieder van jullie op Aarde en wij houden van ieder aspect van ieder van jullie, omdat wij begrijpen dat jullie een zekere mate van duisternis op je hebt genomen om in deze dichtheid, op dit Aardse bestaansvlak, te kunnen incarneren. Iedereen die ooit geleefd heeft, heeft een zekere mate van duisternis in zich gehad en slechts weinigen zijn in staat geweest er vrede mee te sluiten. De meeste mensen zijn er bang voor, schamen zich ervoor, of ontkennen het bestaan ervan. Het is goed om te zijn wie je bent en het is volkomen normaal en natuurlijk om zeer duistere gedachten en zelfs duistere verlangens te hebben, want je bent mens en je bent er om de menselijke ervaring te hebben.

Onthoud dat niets van dit alles representatief is voor wie je werkelijk bent, maar in plaats daarvan is het de echte illusie, een illusie waar je besloot om in te spelen en mee te rommelen, omdat je alle aspecten van de Bron wilde verkennen. En de menselijke ervaring op Aarde is daar een deel van. Ja, er zijn nog meer redenen waarom je naar de Aarde bent gekomen om een incarnatie of tien, honderd of duizend te hebben, maar uiteindelijk zal het er altijd om gaan jezelf te kennen als Bron.

Je moet in staat zijn deze droom van de Bron te aanvaarden zoals hij is om er lucide in te worden. Als je je tegen de droom verzet, dan zit je nog steeds in de droom en ben je je niet bewust van het feit dat je droomt. Dat betekent dus dat je vrede moet sluiten met de duisternis in anderen, evenals met de duisternis in jezelf. Onthoud dat jullie op een bepaald niveau net als wij van ieder wezen houden, precies zoals ze zijn en wetend dat jullie allemaal een spel spelen. En het is een spel dat jullie allemaal met elkaar overeengekomen zijn te spelen. Duisternis is de illusie, het is niet de waarheid. En wanneer jullie je dat herinneren, kunnen jullie er vrolijk omheen navigeren en de liefde in jullie harten behouden die nodig is voor je om te ascenderen.

Telkens wanneer je niet in de staat van liefde bent, doe je alsof je iets bent wat je niet bent. Jullie willen dat liefde de basis is van alles wat je doet, denkt en zegt. En je kunt die afspraak nu met jezelf maken. We raden jullie aan dat te doen, want het is tijd om te zijn wie je werkelijk bent en anderen uit te nodigen om dat feest met je mee te vieren. En wanneer jullie laten zien dat je die liefdesvibratie in jezelf kunt vasthouden, zullen anderen nieuwsgierig zijn naar hoe je dat hebt gedaan.

Dat is het moment waarop jullie werkelijk in de rol van leider en leraar zullen stappen op Aarde, want dat is het moment waarop de studenten er klaar voor zullen zijn. En als jullie deze transmissie op enigerlei wijze ontvangen, zullen jullie op een dag allemaal studenten hebben die naar jullie opkijken als de meester. En onvoorwaardelijke liefde is wat jullie onder de knie moeten krijgen. Het is een stuk moeilijker om dat te doen waar jullie nu zijn en daarom houden we niet alleen van jullie, maar respecteren we jullie ook.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van onze verbinding met jou.”

Vertaling: Marieke – voor wakkeremensen.org