De 9D Arcturiaanse Raad ∞ “Downloads, updates & activaties tot 21 december”

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ “Downloads, updates & activaties tot 21 december”

gechanneld door Daniel Scranton

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij dat we ons met jullie allen kunnen verbinden.

We wachten op de juiste mogelijkheden om jullie meer downloads, updates & activaties te brengen waar jullie om hebben gevraagd en waarvan we weten dat jullie die nodig hebben om vooruit te komen op Aarde. We zijn altijd bereid om te geven, maar jullie moeten er voor open staan om te kunnen ontvangen. We weten dat 21 december een van die momenten zal zijn waarop we de kans krijgen om meer met jullie te delen van wat jullie hebben gevraagd, want jullie zullen er klaar voor zijn. Jullie zullen iets groots verwachten, en die verwachting opent jullie, brengt jullie in een staat waarin jullie meer ontvankelijk zijn.

Dan is er ook nog de tijd tussen nu en 21 december, waarin we zullen moeten zoeken naar mogelijkheden. Een van de redenen waarom we jullie vragen je niet af te stemmen op alles waarover op internet wordt gespeculeerd, is omdat wanneer je in je hoofd zit en uit je lichaam bent, je niet erg ontvankelijk bent. Als je gespannen bent of zelfs bang, ben je niet erg ontvankelijk. Als je boos bent over iets dat wel of niet kan gebeuren, ben je niet erg ontvankelijk. Wanneer je boos bent over iets dat niet eens waar is in jullie realiteit, ben je ook niet erg ontvankelijk.

Daarom zullen we jullie blijven uitnodigen om te doen wat jullie het meeste plezier brengt, waar jullie blij van worden en wat je aansteekt. We zullen jullie blijven uitnodigen om in jezelf te kijken, om je te verbinden met de natuur en Moeder Aarde, en we doen dat omdat we weten dat wanneer jullie meer ontspannen of vreugdevol zijn, jullie veel ontvankelijker zijn voor wat je wilt en wat wij je willen geven. Maar als jullie jezelf blijven ontmoedigen door de nieuwste samenzweringstheorie te onderzoeken, dan ga je je afsluiten voor dat wat jou en alle anderen op Aarde uiteindelijk zou kunnen helpen om die situatie te vermijden waar iemand over aan het bloggen is.

Jullie moeten vertrouwen hebben in jezelf, in je hogere zelf, in ons allemaal in de hogere sferen, en in het Universum, in plaats van te vertrouwen op wat iemand anders je vertelt dat ‘het plan’ is.

Jullie zijn altijd het plan geweest. Jullie zijn altijd degenen geweest die het eerst zouden ontwaken en de rest van de mensheid naar het gouden tijdperk van de vijfde dimensie zouden leiden, maar jullie moeten jezelf beschikbaar stellen voor je eigen natuurlijke, spirituele evolutie.

Wanneer wij, en anderen zoals wij, jullie geven wat wij jullie geven, spelen wij alleen een rol voor jullie. Jullie doen eigenlijk alle planning en orkestratie. Jullie zijn degene die aan de touwtjes trekken, en hoe meer jullie jezelf ervan overtuigen dat iemand anders dat doet, hoe meer jullie dat als realiteit ervaren.

Sta ons dus toe jullie te helpen tussen 11/11 en 21 december. We zijn meer dan bereid jullie alles te geven waar jullie om vragen en meer dan dat, maar jullie moeten er klaar voor zijn om te ontvangen wat rechtmatig van jou is en jouw creatie is.

Veel plezier. Wees het licht. Hou van iemand. Maak contact met een dier, een boom of de grond, en doe ons allemaal een plezier door te ontspannen en te genieten van het moment waarin je bent.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke

 

Kalmte
 Ik ben nu in vrede en sta mezelf toe me kalm te voelen.