De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Doe Dit & Verander Alles

De 9D Arcturiaanse RaadDoe Dit & Verander Alles

Gechanneld door Daniel Scranton – 31 Augustus 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij zijn meer dan bereid om uit te reiken naar ieder mens dat contact met ons wil hebben. Wij discrimineren niet, en wij houden ons niet in, en alles wat wij vragen is dat jullie een paar momenten nemen om te ontspannen, je open te stellen, en je vibratie te verhogen zodat jullie frequentie hoog genoeg is om ons te kunnen ontvangen en wat het is dat wij aanbieden. Dit geldt voor alles wat jullie daar op Aarde willen ervaren. Jullie zijn heel goed in het vragen om wat jullie willen en het definiëren van wat het is, en het dan nog verder af te stemmen, maar we merken dat jullie niet dezelfde toewijding hebben om te ontvangen waar jullie om gevraagd hebben, en we hebben ook gemerkt dat jullie niet veel geduld hebben.

Daarom zal aanwezig zijn in het moment en zoeken naar wat je wel vreugde brengt jullie altijd in een betere positie brengen voor manifestatie. Als jullie in plaats daarvan naar de buitenwereld kijken en nadenken over wat jullie niet hebben, wat zich nog niet gemanifesteerd heeft, en waarom dat betekent dat jullie leven zo onplezierig is, dan zullen jullie daar meer van ervaren, omdat jullie je als een vuist afsluiten voor wat er naar jullie toekomt. Jullie moeten meer zijn als de open hand, die kan ontvangen, en wanneer jullie hand open is, betekent dat over het algemeen dat jullie ontspannen zijn. Jullie zijn dan op je gemak. Je kunt ook waardering hebben voor de mogelijkheid van wat je wilt manifesteren. Met andere woorden, alleen al het feit dat de mogelijkheid bestaat kan je in een staat van opwinding, vreugde, gretigheid en positieve verwachting brengen.

Als je kunt vertrouwen en geloof hebt dat alles wat je creëert naar je toe komt, dan kun je het zo veel gemakkelijker manifesteren dan wanneer je je concentreert op waarom het nog niet gebeurd is, en waar je misschien geblokkeerd bent, enzovoort. Het is van jou omdat je het gecreëerd hebt, maar je moet je ermee in overeenstemming voelen om het in je werkelijkheid te laten verschijnen. Om het anders te zeggen, je moet van de vibratie zijn van wat je gecreëerd hebt om naar de realiteit te gaan waar het is, want je reist de hele tijd door verschillende realiteiten met je bewustzijn, en je bent ook de hele tijd in die staat van creatie. Het kan dus lijken alsof je volkomen stil zit en wacht tot er iets naar je toekomt, terwijl je in werkelijkheid van realiteit naar realiteit reist, en elke realiteit is een match met de vibratie die je hebt aangeboden.

Wanneer we zeggen dat jullie naar binnen moeten gaan, hebben we het over afstemmen op jullie vibratie, wat betekent dat jullie aandacht moeten schenken aan hoe jullie je voelen. En de wetenschap dat wat er wel en niet gebeurt in je leven bepaald wordt door je vibratie zou genoeg moeten zijn om je er genoeg van aan te trekken om er iets aan te doen. En als we zeggen: doe er iets aan, wat bedoelen we dan? Wel, het eerste wat je doet is het erkennen. Daar is het, wat ik heb gevoeld. Het volgende wat je doet is bereid zijn om ermee te zitten en het te voelen. Ten derde, wil je er in ademen. Geef het je volledige aandacht, en sta toe dat het is wat het is, terwijl je probeert er meer van te voelen, niet minder.

Dit neemt de lading die het heeft weg. Het neemt de macht weg die dit negatieve gevoel over je heeft gehad. Dus nu kun je het loslaten, want je relatie ermee is veranderd. Het is niet langer iets waar je je voor schaamt, wat je ontkent of waar je bang voor bent. Het is er gewoon, en wanneer je toestaat wat er is om te zijn, dat is wanneer verandering kan plaatsvinden. Dat is wanneer er beweging voorwaarts plaatsvindt.

Je bent er eerst om jezelf te veranderen, en dan kun je de wereld veranderen. Dan kun je anderen helpen, en dan zul je de wereld buiten je zien die een weerspiegeling is van de verandering die je in jezelf hebt aangebracht. Jij mag beslissen hoe je je wilt voelen, als je eenmaal hebt toegelaten en losgelaten wat je hebt gevoeld dat jou niet heeft gediend. En wanneer je begrijpt dat je die macht hebt, dan hoef je niet eens geduld te hebben met wat je hebt gecreëerd, want je bent gelukkig. Je bent tevreden. Je hebt vrede. En op dit moment, levend in de wereld waarin je nu leeft, zijn deze staten van zijn genoeg.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Kanaal: Daniël Scranton

Vertaling: Marieke – voor wakkeremensen.org