De 9D Arcturiaanse Raad ∞ ‘Doe Dit Om Jezelf Te Bevrijden Van Onderdrukking’ 

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
‘Doe Dit Om Jezelf Te Bevrijden Van Onderdrukking’ 

Gechanneld door Daniel Scranton – 28 februari 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij zijn erg geïnteresseerd in wat de mensheid zal doen wanneer jullie jezelf bevrijd hebben van de beperkende overtuigingen waarvan wij voelen dat ze de mensheid in deze tijden belasten. Wij weten dat het leven op Aarde niet gemakkelijk is en we willen het niet doen voorkomen alsof het voor jullie heel eenvoudig zou zijn om die beperkende overtuigingen gewoon los te laten. Maar de waarheid op dit moment is dat er zoveel mensen rotsvast van overtuigd zijn dat ze eerder onderdrukt dan bekrachtigd worden. Velen op jullie planeet voelen zich eerder slachtoffer dan dat zij zich gesterkt weten in de waarheid dat zij Bron Energiewezens zijn.

Wij nodigen diegenen van jullie uit die echt wakker zijn en absoluut zeker weten Bron Energiewezen te zijn om de mensheid naar dit nieuwe gouden tijdperk te leiden. Een tijdperk waarin iedereen zal weten wie hij werkelijk is en ook wie al zijn medemensen zijn. Dat zal de tijd zijn op Aarde waarin we kunnen zien wat jullie werkelijk kunnen creëren, zijn en doen. En dat is opwindend voor ons.

Maar in de tussentijd zullen wij diegenen die begrijpen wie jullie echt zijn, aanmoedigen om je medemensen te laten zien wat er mogelijk is door in je kracht te gaan staan, je Goddelijkheid te activeren en een leven te leiden van vrijheid, van vreugde en van onvoorwaardelijke liefde. Veel mensen op jullie wereld geloven op dit moment dat kennis macht is. Velen hebben hun vertrouwen gesteld in een verhaal, een verhaal dat door een of meerdere mensen is verzonnen. Maar wij zeggen jullie dat zelfs als alle verhalen die nu op internet staan, waar zouden zijn, jullie kracht nog steeds zou liggen in jullie vermogen om onvoorwaardelijk te houden van alle schurken, alle zwarte hoeden en alle vijanden van het volk.

Zij zijn jullie opdrachten. Jullie zijn er om ze weer op één lijn te brengen. Nee, ze zullen er niet allemaal voor kiezen om terug te keren naar het licht. En dat is ook goed, dat is hun vrije wil. Maar we zullen jullie altijd aanraden om je vrije wil te gebruiken om jezelf en anderen te laten zien hoe krachtig je bent. En ook om de wereld te vertellen dat je kracht uit je hart komt en niet uit je verstand.

Jullie kracht komt voort uit je vermogen om doelbewust je trillingsfrequentie te bepalen, niet uit je vermogen om te marcheren of te protesteren. Jullie kunnen de massale veranderingen teweeg brengen, die beloofd worden door dezelfde individuen die met de vinger blijven wijzen naar de oorzaken van het probleem zonder ook maar een oplossing te bieden. Die massale veranderingen zullen komen omdat het ontwaakte collectief keer op keer voor liefde zal kiezen. Dat is jullie opdracht en wij weten dat jullie daartoe in staat zijn. Want als wij jullie zien, zien wij alleen wie jullie werkelijk zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke