De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Dit is Instant Manifestatie

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Dit is Instant Manifestatie

Gechanneld door Daniel Scranton – 12 Mei 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij sturen jullie vele golven van waardering voor wat jullie bereid zijn geweest op Aarde te doen. Jullie hebben zoveel doorstaan in naam van bewustzijnsverruiming, want daar gaat het allemaal om. Daarom hebben wij allemaal de dimensie van Bronenergie verlaten en zijn we door de kracht van onze eigen vrije wil naar deze melkweg gekomen om deze unieke ervaringen te creëren. We besloten allemaal deel uit te maken van deze galactische ervaring omdat we wisten dat we daarmee nieuwe wegen zouden inslaan en toegang zouden krijgen tot aspecten van de Bron waartoe we nog nooit toegang hadden gehad. En we wisten dat we niet konden falen.

De reden waarom jullie niet kunnen falen is dat jullie oneindige, eeuwige wezens zijn. Daarom is er werkelijk niets om je zorgen over te maken. Jullie slagen absoluut, zelfs als jullie falen. Heb je nooit ergens in gefaald en later het belang van die mislukking in je leven ingezien? Heb je niet kunnen zien hoe belangrijk dat moment was en wat je als resultaat hebt gecreëerd? Falen is slechts een oordeel dat je over iets velt en dat uiteindelijk slechts een katalysator is. Het is een springplank.

De mensheid kan niet falen en jullie zullen niet falen. Jullie zullen blijven groeien en uitbreiden en de verwachtingen blijven overtreffen, want dat is wat jullie doen. We zien jullie dit iedere dag weer doen en we zijn steeds weer onder de indruk van de manier waarop jullie groeien, ondanks een maatschappij die groei-ervaringen niet persé stimuleert. Er zijn tijden dat jullie alles voor jezelf moeten zijn op Aarde en wanneer je dat doet, wanneer je dat bent, zou je de manier moeten zien waarop jullie energievelden zich uitbreiden. Dat gebeurt onmiddellijk.

Dat is onmiddellijke manifestatie. Het is niet het krijgen van een fysiek, glimmend object op het moment dat je besluit dat je het wilt hebben. Het is de ervaring van je eigen expansie die, als je het kon voelen en werkelijk kon weten, je het met ons eens zou zijn dat het allemaal gaat om de expansie van bewustzijn. En je zou beseffen dat het glimmende voorwerp er alleen maar door jou was neergezet om je iets te laten hebben dat interessant en opwindend genoeg was om je bewust te laten expanderen en groeien op Aarde. Neem de onmiddellijke manifestatie, de expansie van je bewustzijn en je zult altijd in de stroom zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke