De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Dit is hoe jullie je bewustzijn verschuiven 

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Dit is hoe jullie je bewustzijn verschuiven 

Gechanneld door Daniel Scranton – 6 Mei 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij gaan datgene loslaten wat ons energetisch bezwaart, zodat we kunnen opstijgen naar de tiende dimensie, waar we expansiever zullen zijn en waar we onszelf meer als Bronenergie zullen kennen dan we nu doen. Het gewicht dat je vasthoudt en dat je op dit moment ervan weerhoudt om in een hoger dimensionale staat te zijn, is je zwaarte die je voelt wanneer je je op een bepaalde manier concentreert.

Je hebt niet alleen bagage die je meebrengt uit je vorige levens of uit het verleden van je huidige leven. Je creëert bagage, zwaarte, blokkades enzovoort op het moment dat je een bepaalde houding kiest. Wanneer je ervoor kiest om te oordelen, om je te verzetten, om wrok te koesteren tegen iemand of een groep mensen, belast je jezelf op dat moment. Je weerhoudt jezelf er onbewust van om op te staan en meer te zijn van wie je werkelijk bent.

Veel redenen waarom je deze dingen doet, komen voort uit je door overleving geobsedeerde ego. Je ego denkt dat je je grenzen moet afbakenen, muren moet optrekken en gevangenissen moet bouwen om je af te schermen van dat wat slecht of schadelijk is, van dat wat je bestaan of je levensonderhoud bedreigt. En dus gaat een deel van deze reis over het ontspannen van je egoïstische gevoel van angst en vrees voor wat er opnieuw zou kunnen gebeuren. Of voor wat er zou kunnen gebeuren als je niet alles in je leven onder controle houdt door het afschermen van dingen.

Je hoeft niets of niemand te vermijden om de werkelijkheid te creëren die je wilt. Als een ongewenst iemand of iets in je ervaring opduikt, omarm het dan. Weet dat ze er zijn met een reden. Weet dat die gebeurtenis of omstandigheid heeft plaatsgevonden om je een kans te geven te groeien, uit te breiden, te evolueren, om meer van je ware zelf te worden. Je hoeft niet iedereen op te sluiten of uit je leven te bannen om het leven van je dromen te kunnen leven. Ook niet als die persoon iemand was die je gekwetst heeft of iemand van wie je denkt dat hij of zij je zou kunnen kwetsen.

Je geeft je macht weg als je je leven leidt volgens deze egoïstische concepten en ideeën. Het is het beste om het los te laten. Laat je oordeel los. Laat je wrok los en laat je negatieve emoties los door ze te omarmen. Dat lijkt paradoxaal, maar dat is hoe het werkt. Je moet het allemaal omarmen om er voorbij te komen. Je moet het allemaal ervaren, zodat je verder kunt naar het volgende niveau van dit spel dat je met jezelf speelt. Maak je leven niet kleiner en kleiner, alleen maar omdat je ego je ervan overtuigd heeft dat het nodig is om überhaupt te leven, of om te leven zoals jij dat wilt.

Onthoud dat je er bent om de hele mensheid te dienen en dat kun je alleen wanneer je erkent dat iedereen buiten je, jou is. Wanneer je erkent dat je er bent om liefde te zijn en liefde te brengen aan iedereen en aan elke situatie, dat is wanneer je groeit, dat is wanneer je uitbreidt. Dat is wanneer je de last verlicht, want je kunt de twee niet tegelijkertijd vasthouden. Je kunt liefde en oordeel niet tegelijkertijd vasthouden. Je kiest het één of het ander, en als je liefde kiest, kies je licht. Je kiest voor verlichting. Je kiest ervoor om je last te verlichten, en je kiest ervoor om hoger en hoger te gaan dan je tot nu toe bent geweest en dat is waar deze reis allemaal om draait.

Dus onthoud dat alsjeblieft en stem je af op hoe je je voelt als je je focust. Voel je je lichter of voel je je zwaarder? Als je je lichter voelt, concentreer je je op een manier die je dient. En als je je zwaarder voelt, concentreer je je op een manier die je gevangen houdt. Je wilt niet steeds dezelfde scenario’s herhalen, dus jij moet het aspect van dit alles zijn, dat verandert. En als je dat doet, kan alles buiten je veranderen en kun je meer plezier gaan hebben.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke