De 9D Arcturiaanse Raad ∞ ‘Dit is echt spiritueel meesterschap’ 

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
‘Dit is echt spiritueel meesterschap’ 

Gechanneld door: Daniel Scranton.- 5 Maart 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij hebben het vermogen om overal te zijn, allemaal tegelijk, en ook om nergens te zijn in de zin dat we niet-fysiek zijn. Wij zijn niet-lokaal en non-dualistisch. Jullie leven in een dualistische, gepolariseerde dimensie waar jullie je vaak beperkt voelen, opgesloten in een fysiek lichaam. Jullie hebben zelfs toestemming nodig om naar een ander land te reizen en mogen daar gewoonlijk maar een bepaalde tijd blijven voordat jullie wettelijk verplicht zijn te vertrekken.

Jullie hebben een heel andere ervaring dan wij. Maar jullie hebben ook het vermogen om zoveel meer opluchting te voelen dan wij ooit zullen kennen. De manier waarop jullie realiteit is opgezet geeft jullie de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om honger te hebben en dan te eten. Je krijgt de kans om je moe te voelen en dan een goede nachtrust te hebben. Je krijgt het koud en warmt dan op. Je krijgt te maken met chaos en dan met vrede.

Als je de ervaringen kunt omarmen die het tegenovergestelde zijn van wat je wilt, omdat ze je de gelegenheid geven om vervolgens te ervaren wat je wilt, kun je veel sneller door die ervaringen heen bewegen. Als je niet meteen krijgt wat je wilt en met je vuisten naar de hemel slaat en roept: “Waarom ik?!”, vertraag je het proces nog een beetje meer. Je staat op dat moment niet toe dat wat je wilt ervaren op een natuurlijke manier naar je toe stroomt, maar dat is niet erg. Zelfs die ervaring heeft zijn positieve kanten.

Je verlangen wordt verhoogd op dat moment van schreeuwen. Je waardering voor het krijgen van wat je wilt heeft de neiging verhoogd te worden, omdat je naar die put van wanhoop bent gegaan. Vaak hoor je verhalen van monniken of wijze ouderen en in die verhalen reageert het individu niet met veel emotie op goed of slecht nieuws. Het punt van het verhaal is om te laten zien dat je dat niet hoeft te doen. De wijze in het verhaal is bedoeld als een voorbeeld van iemand die meer geëvolueerd is.

Van onze kant vinden we het echter indrukwekkender om te zien dat je een echte emotionele reactie op iets hebt en die emotie vervolgens opruimt door haar te verwerken en jezelf naar een plaats van kalmte en vrede brengt terwijl er niets aan de omstandigheid is veranderd. Dat is waar meesterschap. Dat zijn de verhalen die je moet vertellen, want je hebt een heleboel emoties in je en het doel van het leven is niet om je gevoelens te overstijgen. Het is om je gevoelens te hebben en te erkennen dat wat ook de oorzaak is dat je die gevoelens hebt, ook omarmd kan worden.

Je kunt leren je gesterkt te voelen. Je kunt weten dat niets buiten je sterker of krachtiger is dan jijzelf, omdat je de emotionele klap incasseert, jezelf naar die plaats van kalmte en vrede binnen in je brengt, en verder gaat met je leven. Je gaat verder met het proces van het creëren van wat je wilt ervaren. Wanneer we één van jullie dat zien doen, weten we dat we een ware meester observeren.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke