De 9D Arcturiaanse Raad  ∞ December 2021 is Hier…Wat nu?

De 9D Arcturiaanse Raad  ∞ December 2021 is Hier…Wat nu?

Gechanneld door: Daniel Scranton – 4 December 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

We zijn erg gelukkig dat we ons hebben verbonden met degenen onder jullie die op ons en onze kleine transmissies reageren. We weten dat we velen van jullie net op tijd hebben bereikt, en we hebben van velen van jullie gehoord dat deze verbinding die jullie met ons voelen en waarvan jullie weten dat het waar is, levensveranderend is geweest. Wij doen ons best om jullie allemaal op het rechte pad te houden, vanuit een hogere vibratie te werken en in die plaats van positieve verwachting, want jullie bepalen wat er nu gebeurt. Niets is in steen geschreven. Jullie zullen ascenderen omdat jullie dat besloten hebben. Zelfs dat stond niet voor jullie allemaal van tevoren vast; er waren opties die jullie hadden kunnen nemen en dat niet deden.

Maar nu jullie vastzitten in het ascensieproces, zijn jullie degenen die bepalen hoe jullie het gaan doen en hoe het gaat voelen onderweg. We weten dat wanneer we jullie aandacht hebben, jullie je niet concentreren op wat iemand anders jullie vertelt dat er zal gebeuren, en we hopen oprecht dat onze boodschappen voor jullie allemaal de weegschaal doen doorslaan en jullie helpen te beseffen dat niemand jullie kan vertellen wat er in jullie leven en op jullie wereld gaat gebeuren. Ze kunnen speculeren, en ze kunnen proberen jullie te beïnvloeden om te denken zoals zij, maar ze kunnen het niet laten gebeuren, en ze kunnen niet in een kristallen bol kijken en jullie vertellen wat de enige ware toekomst in petto heeft.

Nu, jullie zijn in de maand december, en de Zonnewende komt eraan, en onze aanbeveling is dat jullie die datum laten zijn wat jullie willen dat het is, niet wat iemand anders jullie vertelt waar het over gaat. Als je wilt dat ascensie wordt voltooid op 21 december, concentreer je dan op die realiteit en op hoe die realiteit voor jou voelt, en maak je geen zorgen over wat iemand anders zegt. Je hoeft het zelfs niet met ons eens te zijn als we zeggen dat het te vroeg is en dat je nodig bent om deel uit te maken van dit collectief dat aan het ascenderen is. Je hoeft niet te geloven in wat wij je vertellen, en we weten dat als wij je in staat stellen om bewuster te worden van wat je creëert, wij onze missie hebben volbracht.

Wij willen jullie gelukkig en in vrede zien; wij zouden graag zien dat jullie vanuit de hoogst mogelijke vibratie werken, en de rest is aan jullie. Jullie krijgen de sleutels, altijd, en wat je ermee wilt doen is geheel aan jullie. Jullie zijn Energiewezens van de Bron, en de Bron weet dat alle creatie niet alleen geldig is, maar ook nuttig. Het is informatief, en het leidt tot meer creatie en meer creatie, en dat is wat de Bron wil. Als je op dit moment op dezelfde manier naar alle creatie kunt kijken, dan kun je alle weerstand ertegen loslaten. Je kunt een grotere energiestroom naar je toestaan, en je kunt deel uitmaken van een bewuste ascensie waar jij het stuur in handen hebt, niet een of andere moderne Nostradamus.

Blijf je concentreren op waar je kracht ligt, die ligt in jezelf, en die ligt specifiek in je vermogen om te vibreren, niet in je vermogen om te denken of te doen. Concentreer je op je trilling op dit moment, en vraag jezelf af waar die is, of hij zo hoog is als je wilt, en zo niet, sluit dan je ogen en haal een tijdje adem. En dat is het beste advies dat je in deze maand december zult krijgen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org