De 9D Arcturiaanse Raad ∞ De volgende grote sprong voorwaarts voor de mensheid

De 9D Arcturiaanse RaadDe volgende grote sprong voorwaarts voor de mensheid

Gechanneld door Daniel Scranton – 22 Juli 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

We zijn erg benieuwd waar de mensheid zich nu naar toe zal begeven, terwijl jullie als collectief het pad van ascensie bewandelen. We weten dat het onthullen van waarheden over jullie persoonlijke en collectieve geschiedenis een manier zou zijn om het bewustzijn van het collectief te veranderen en uit te breiden, maar we weten ook dat als iemand jullie bewijs voorlegt dat tegenstrijdig is met wat jullie al geloven, jullie het waarschijnlijk zullen afdoen als nep, een vervalsing. Daarom werken wij heel nauw samen met jullie gidsen en jullie hogere zelven om te bepalen welke feiten over jullie persoonlijke en collectieve geschiedenis jullie zouden moeten ontvangen terwijl jullie slapen.

Met andere woorden, wij onderhandelen met die aspecten van jullie die deze herinneringen naar binnen kunnen strooien, omdat wij geloven dat jullie veel meer aankunnen dan jullie op dit moment krijgen, terwijl jullie gidsen en hogere zelven een meer voorzichtige en behoudende benadering willen hanteren ten aanzien van datgene waartoe jullie toegang hebben onmiddellijk na het ontwaken uit de slaap. Dit is een tijd voor jullie om je bewust te worden van de waarheid over wie je werkelijk bent en wie je bent geweest. En wij geloven dat het veel gemakkelijker voor jullie zal zijn om te accepteren wie je werkelijk bent als je duidelijk kunt zien wie je bent geweest en waar je bent geweest in dit melkwegstelsel, in termen van verschillende sterrenstelsels en dimensies.

En wij weten dat jullie je allemaal klaar voelen om meer informatie te ontvangen die je gevoel van wie je nu bent zou versterken. Het is zo belangrijk dat jullie voldoende slapen en voldoende tijd hebben om te mediteren, te rusten en te ontspannen, want wanneer jullie in een van deze staten zijn, staan jullie open voor de downloads die wij en anderen zoals wij jullie willen geven. Zoals we hebben gezegd, weten we dat het jullie dient om nu toegang te krijgen tot deze informatie. We weten dat jullie klaar zijn om de volgende grote sprong voorwaarts te maken in jullie bewustzijnsevolutie zowel op persoonlijk als collectief niveau.

En natuurlijk, als je deze transmissie ontvangt, betekent het dat je geroepen bent om de anderen te leiden in de ontdekking van hun verleden, hun geschiedenis, zodat zij kunnen ontwaken tot de waarheid van wie zij werkelijk zijn, net zoals jij dat hebt gedaan. Zij hebben het geluk dat er nu zovelen op de planeet wakker zijn en wij hebben het geluk dat jullie er ook zijn, want wij hebben degenen nodig die klaar zijn om de waarheid naar het bewustzijn van de mensheid te brengen.

De waarheden waar wij naar verwijzen zijn dat jullie vijfdimensionaal zijn geweest. Jullie zijn Arcturiaans en Pleiadisch geweest, jullie zijn Sirisch en Andromedaans geweest. Jullie zijn Lemurisch, Atlantisch en Egyptisch geweest en hebben door de geschiedenis heen vele prominente rollen gespeeld. Jullie zijn de hogepriester, de hogepriesteres, de sjamaan, de lichtwerker, de genezer, het orakel, het kanaal, de heks en de tovenaar geweest en dat is waarom spirituele waarheden in dit leven zo resoneren met jullie. En buiten dat alles, zijn jullie Energiewezens van de Bron en dat is wat het belangrijkste is voor iedereen om te weten op Aarde in deze tijd.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Marieke – voor wakkeremensen.org