De 9D Arcturiaanse Raad ∞ De Volgende Fase van het Massale Ontwaken 

De 9D Arcturiaanse RaadDe Volgende Fase van het Massale Ontwaken 

Gechanneld door Daniel Scranton – 7 Juni 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd ons met jullie allen te verbinden.

Wij gaan een nieuwe fase in, samen met jullie en alle wezens en collectieven in de Melkweg en het universum. Deze fase vertegenwoordigt de bewustzijnsevolutie die zich in het bijzonder op Aarde heeft voorgedaan, aangezien we jullie allemaal een nieuwe grote sprong voorwaarts hebben zien maken in het opeisen van de waarheid van wie jullie werkelijk zijn als Energiewezens van de Bron. Er is weer een massaal ontwaken geweest van individuen die hun eigen unieke ontwaking ervaringen hebben gehad, ervaringen die hen versteld hebben doen staan, hun werelden hebben doen schudden en toch hun harten hebben geopend op een manier die zij moeilijk kunnen overbrengen aan de anderen in hun leven.

Velen van jullie kunnen zich hierin herkennen, omdat jullie iets soortgelijks hebben meegemaakt met jullie vrienden, familieleden en collega’s. Dit meest recente massale ontwaken heeft de weegschaal op Aarde zo ver doen doorslaan dat jullie collectieve bewustzijn eenvoudigweg naar een hogere frequentie is gestegen, één die niet zal toestaan dat bepaalde gedachtevormen het bewustzijn binnendringen van allen die wakker zijn.

Er is nog steeds veel werk te doen en zij die nog echt wakker moeten worden zullen nog steeds hun geplande ervaringen hebben die uniek zijn voor hen en hen dezelfde beschermingslaag zullen geven tegen deze ongewenste gedachtevormen die een plaag zijn geworden op jullie wereld. Bijvoorbeeld, wanneer een ontwaakte ziel beseft dat hij/zij in feite Bron is, dan kunnen jaloerse gedachten over wat iemand anders heeft, niet binnendringen in zijn/haar bewuste geest. Om jaloers te kunnen zijn, moet er eerst afscheiding zijn.

En wanneer je beseft dat je Bron bent, weet je dat wat een ander heeft jouw levenservaring verrijkt. Je erkent dat alle anderen jou zijn, en tegelijkertijd met de illusie van afscheiding die in jouw werkelijkheid aanwezig is, geven ze je die inspiratie, dat weten dat ook jij een leven van vrijheid, vreugde, enthousiasme en liefde kunt leiden. Daarom ben je niet langer jaloers op de ervaring van iemand anders.

Dit is slechts één van de vele gedachtevormen die het niet zullen redden in het bewustzijn van de mensen die wakker zijn en daarom is het domino-effect al begonnen in de hele Melkweg en in ons universum. We worden allemaal naar een iets hoger niveau getild, we worden allemaal geïsoleerd van energieën die ons hebben vastgehouden en tegengehouden en we maken de ascensie reis nu allemaal veel gemakkelijker en vloeiender dan we een paar dagen geleden in jullie tijdstelling nog deden.

Wij zijn erg enthousiast om deze reis met jullie te maken, net als alle anderen die zich afstemmen op de grote show die het leven op de planeet Aarde is. Wij zullen jullie vooruitgang in kaart blijven brengen en deze voortgangsrapporten blijven geven, terwijl wij jullie ook blijven aanmoedigen om jezelf te zien zoals je werkelijk bent op elk moment van iedere dag van jullie prachtige leven.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Marieke