De 9D Arcturiaanse Raad ∞ “De veranderingen die Jullie voor je hebben”

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ “De veranderingen die Jullie voor je hebben” 

Gechanneld door Daniel Scranton / 24 November 2020

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij dat we ons met jullie allen kunnen verbinden.

We zijn zo enthousiast over de veranderingen die jullie voor je hebben. Veel mensen op jullie Aarde praten over de problemen en de kwesties waar jullie als een wereldwijde samenleving, en ook binnen jullie kleinere gemeenschappen mee te maken hebben. En dan hebben jullie de neiging om te twisten over wat de problemen werkelijk zijn, wie er achter zit en wat er nodig is om ze op te lossen. Maar er is iets wat veel mensen zichzelf niet toestaan.

Mensen staan zichzelf niet toe om alle energieën die op dit moment worden opgeroepen te ontvangen en in zich op te nemen en daarmee de veranderingen te co-creëren die ze willen zien. En waarom is dat? Waarom zijn er niet genoeg mensen die zich krachtig genoeg voelen om de veranderingen te creëren die ze willen zien? De waarheid is dat in de tijd waarin jullie nu leven iedereen zijn versie van ‘de oplossing’ of ‘het antwoord’ heeft, en dat de oplossing en het antwoord meestal te maken heeft met een persoon, een groep of mogelijk zelfs Buitenaardsen.

Heel weinig mensen op Aarde vertellen je dat jij het antwoord bent, dat jij degene bent die de grote veranderingen teweeg kan brengen die je wilt ervaren. En eerlijk gezegd is dat de reden waarom jullie groepen zoals wij nodig hebben. We blijven het licht terugkaatsen naar jullie en vragen jullie om diegene te worden die redden, die leiden, degene die genezen, want dat is wat we in ieder van jullie zien. Jullie hoeft nergens anders in te geloven dan in jezelf.

Als jij nu gelooft dat je veel meer bent dan het zelf dat je in de spiegel ziet, is dat nog beter. Maar zelfs mensen die dat weten niet hadden, hebben heel wat bereikt door alleen maar in zichzelf te geloven. Voeg daar Bron Energie aan toe, een legioen engelen, collectieven, raden, federaties, families, enzovoorts, en je hebt echt iets. Je hebt een team, en als je rekening houdt met het feit dat de mensheid al deze energie heeft opgeroepen, en je een team om je heen hebt dat niets anders wil dan jou helpen de verandering te creëren die je wilt ervaren, dan moet je je afvragen waarom je nog steeds buiten jezelf naar het antwoord zou zoeken.

De waarheid is, en dat zal altijd zo blijven, dat alles wat buiten jullie is, ook binnenin jullie zit. Kom samen met een stel andere mensen die dat weten, versterk die waarheid voor elkaar, en nu heb jullie echt iets om mee te werken dat de verandering teweeg zal brengen, het bewustzijn van de mensheid zal verheffen, en jullie met gemak en vreugde zal laten ascenderen. Dat is waar we enthousiast over zijn, omdat we weten dat er voldoende van jullie deze boodschap ontvangen om te doen waar we het over hebben, om het goed te doen, en om het te blijven doen totdat jullie op die Aarde leven waarop jullie echt willen zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

https://danielscranton.com/

Vertaling: Marieke