De 9D Arcturiaanse Raad ∞ De Regels Van Het Spel Op Planeet Aarde 

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
De Regels Van Het Spel Op Planeet Aarde 

Gechanneld door: Daniel Scranton – 3 Maart 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We hebben gewacht op het meest geschikte moment om jullie de volgende transmissie te brengen. Het toeval wil dat nu het juiste moment is. Wij hebben jullie in de gaten gehouden, terwijl jullie op Aarde worstelen om erachter te komen wat jullie verondersteld worden te doen, hoe te leven en waarin te geloven. Jullie hebben heel lang naar antwoorden gezocht op deze en nog grotere vragen waarmee jullie als mensen worden geconfronteerd.

Wij willen dat jullie allemaal weten dat een deel van je levensdoel is om zelf te beslissen wie je wilt zijn, wat je wilt doen en wat je waarheid is. En zoveel andere aspecten van het leven waarvan jullie veronderstellen dat ze voor jullie bepaald zijn. Maar deze dingen worden niet voor jullie bepaald voordat jullie incarneren. En jullie zijn ook niet op Aarde om de perfecte leringen te vinden die jullie zeggen wat je wel of niet moet doen, wat je wel of niet moet eten en zo. Het is de bedoeling dat jullie als Bron Energie Wezens, alles zelf uitproberen en beslissen wat op dat moment goed voelt.

Je hoeft vandaag echt niet te beslissen wat je morgen gaat doen en je hoeft zeker niet iedere dag dezelfde overtuigingen te hebben. Jullie zijn niet hier om iets goed te doen; jullie zijn hier om alles te ervaren en om te ervaren dat jij zelf alles bent. Je kunt zelfs beslissen of je je gevoel wilt volgen of je verstand en je mag ook beslissen of je naar je hart wilt luisteren of naar een goeroe die je de regels van dit spel vertelt dat jullie allemaal aan het spelen zijn.

De reden waarom jullie het niet eens kunnen worden over wat de regels zijn is omdat het nooit de bedoeling was dat er regels zouden zijn. Iedere regel die jullie ooit op Aarde hebben gemaakt is gebroken, omdat jullie besloten dat dat de manier is waarop jullie alles op Aarde zouden kunnen ervaren. Jullie wisten dat je zo de grootste groei en de creatiefste ideeën zouden kunnen krijgen. Jullie wisten dat je zo Alles-Dat-Is kon zijn.

Je wilde volledig ervaren wat het betekent om Alles-Dat-Is te zijn, in plaats van het alleen maar intellectueel te weten. Je hoeft niet te luisteren naar iemand anders die je vertelt wat waar is. Jullie mogen zelf beslissen. En wij nodigen jullie uit om die vrije wil te oefenen, want dat is de enige manier waarop je ooit echt zult voelen dat je jouw leven leeft, in plaats van dat van iemand anders.

Jouw perceptie van de werkelijkheid is jouw werkelijkheid. Aangezien alles voortdurend verandert, zal ook je perceptie veranderen. Maak je alsjeblieft niet druk om iets op Aarde in steen te beitelen. Ons voorstel is dat je meegaat met de stroom en dat je jezelf toestaat alles te zijn. Gun jezelf de vrijheid om van het ene op het andere moment te kiezen welk aspect je van het Alles wilt zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke