De 9D Arcturiaanse Raad ∞ “De Problemen in de Samenleving” / Daniël Scranton / 23 Februari 2019

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
De Problemen in de Samenleving
Daniël Scranton / 23 Februari 2019

“Groeten. Wij zijn de Arcturian Raad. We zijn blij om contact te maken

met jullie allemaal.
Wij hebben het vermogen om het beste in jullie allemaal te zien, en toch kunnen we nog steeds objectief zijn over jullie vooruitgang. Wij zijn in staat om de algehele frequentie van het menselijk collectieve bewustzijn te bepalen, en we zien elke dag verbeteringen. Jullie zijn absoluut in de goede richting aan het gaan. Nu kunnen velen van jullie het beste in jullie medemensen zien, zelfs wanneer ze jullie niet hun beste kant tonen, en dit is een bewonderenswaardige eigenschap.
Er is een bereik binnen die frequentie van het collectieve bewustzijn van de mens, en het bovenste bereik van dat frequentiebereik zal jullie zo dicht bij een complete vijf dimensionale ervaring plaatsen dat je een mooi leven zult leiden. En in het lagere bereik van het huidige frequentiebereik, zul je merken dat je een heel ander leven leidt, een leven dat helemaal niet aangenaam is. Dus is waar je vermogen om te focussen binnenkomt.

Jouw geest vertelt je dat je de problemen moet oplossen die er zijn als je in dat lagere frequentiebereik bent. Je moet erin komen en je handen vuil maken en het werk doen dat nodig is om de mensheid te helpen. En zeker, bewustzijn helpt, maar wanneer je gefixeerd bent op een van de problemen van de samenleving, is dat omdat je wat genezing te doen hebt. Het is niet omdat er een beroep op je wordt gedaan om dat probleem op te lossen.
Dus laat jouw bewustzijn over wat er in de wereld aan de hand is jou triggeren, maar weet dan dat het getriggerd worden over jou gaat. En als je eenmaal voelt wat je moet voelen, heb je meer toegang tot het bovenste deel van het huidige frequentiebereik van het menselijk collectief, en kun je veel goeds voor de mensheid doen vanuit die hogere positie.
Je hoeft niet te negeren of te ontkennen dat die ervaringen met lagere frequenties nog steeds voorkomen in het hogere frequentiebereik. Je kunt dat gewaarzijn hebben, het werk doen dat je voor jezelf moet doen en deel uitmaken van de oplossing door vervolgens je vibratie te verhogen naar waar je het meest goed kunt doen.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.’
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIERvinden.
Alvast bedankt, Ine & Martien