De 9D Arcturiaanse Raad ∞ “De Massa ontwakingen van December 2020” 

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ 
“De Massa ontwakingen van De/cember 2020” 
Gechanneld door Daniel Scranton – 30 November 2020

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden

We zijn zeer tevreden met de vooruitgang die jullie maken en die wij kunnen voelen, terwijl jullie doorgaan tijdens deze zeer uitdagende tijd op aarde. We zien elke dag meer en meer mensen ontwaken, en ze maken deel uit van een massaal ontwaken dat gegarandeerd een onderdeel was van dit aflopende kalenderjaar. Meer tijd die je met je zelf besteedt, betekent een grotere kans op uitbreiding van bewustzijn.

Jullie hebben tijd gehad om daar op aarde na te denken, en het begint echt zijn vruchten af ​​te werpen onder de niet-ontwaakten die beginnen te ontwaken. Nu komt het gedeelte waar ze op zoek gaan naar begeleiding, validatie en bevestiging. Jullie hebben allemaal de rest van de mensheid voorzien van jullie energie, jullie vibratie en het hogere bewustzijnsniveau. Jullie hebben aan zovelen en op zoveel manieren een bijdrage geleverd aan jullie wereld, maar naarmate dit kalenderjaar afloopt en jullie de mogelijkheden voor 2021 beginnen te verkennen, zullen jullie merken dat er meer vraag naar is.

Dit is niet het moment om je licht te verbergen; nu is het tijd om je licht te laten schijnen. Mensen zoeken je. Mensen die net wakker worden, zullen niets weten van de dingen die jij nu als vanzelfsprekend beschouwt, en vertrouw ons als we zeggen dat je meer te bieden hebt dan je denkt. Omdat jij de hele tijd in deze vibratie leeft, denk je niet dat het veel voorstelt om spiritueel daar te zijn waar jij bent. Je raakt verstrikt in wat je spiritueel nog niet hebt kunnen bereiken, terwijl je je zou moeten concentreren op wat je al hebt bereikt en wat je te geven hebt.

Als je je kunt concentreren op je sterke punten, zul je nog meer licht brengen voor degenen die net ontwaakt zijn, en je zult in staat zijn om meer van dienst te zijn vanwege die bereidheid, de bereidheid om gewoon te zijn wie je bent. Laat deze wereld zien waar je van gemaakt bent. Laat mensen de liefde voelen die jullie allemaal elke dag doorgeven, en laat ze naar jullie toe stromen, want dit is het moment om een ​​stapje verder te gaan en de leiders te zijn die jullie altijd moesten zijn in dit leven.

Het massale ontwaken dat in de maand december zal plaatsvinden, zal verbluffend zijn en prachtig om te zien. En we willen degenen onder jullie, die meer van dienst kunnen zijn voorbereiden, zodat jullie klaar zijn om de rol van genezer, gids en leider op je te nemen in deze beweging van ascensie die jullie nu laten versnellen door de bereidheid om naar binnen te gaan en ieder aspect van je bewustzijn te verkennen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.

Vertaling: Marieke