De 9D Arcturiaanse Raad ∞ ‘De Krachtigste Portalen Die Jullie Ooit Zullen Betreden’. 

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ ‘De Krachtigste Portalen Die Jullie Ooit Zullen Betreden’. 

Gechanneld door Daniel Scranton – 24 Februari 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij hebben zo velen van jullie wakker gemaakt voor de energetische portalen die jullie om je heen hebben en die wij voortdurend aan jullie dimensie toevoegen om ons energie levering systeem te verbeteren. Wij willen ook dat jullie erkennen dat deze portalen verbleken in vergelijking met de portalen die jullie in jezelf en overal om je heen gaan openen wanneer jullie ervoor kiezen om die vermogens aan te boren. Jullie hebben toegang tot zoveel liefde, vreugde, overvloed, creativiteit, downloads van informatie, activeringen, upgrades en afstemmingen, en we willen niet dat jullie geloven dat jullie op ons of op andere wezens en collectieven in het universum moeten wachten om dit alles te ontvangen.

Wij zouden veel liever zien dat jullie in jezelf geloven, dan dat jullie al je kracht weggeven aan mensen zoals wij, ook al zijn er zoveel wezens en collectieven in dit universum die de mensheid echt willen helpen. Uiteindelijk streven we ernaar om meesters te creëren op Aarde. We willen dat jullie allemaal je eigen meesterschap ervaren, en we willen dat jullie allemaal altijd in staat zijn om de energieën aan te boren die je wenst, omdat je je bewust bent van je vermogens.

Ga gewoon rustig zitten met je ogen dicht en heb de intentie om een portaal te openen dat je de energieën zal leveren die je wenst. Welke upgrades, activeringen, vibratie je ook wilt hebben. Jullie hebben deze kracht altijd en we willen gewoon dat jullie dat erkennen. In de tussentijd zullen Moeder Aarde, jullie zon en wij allen jullie door het hele universum aanmoedigen en helpen. Maar we willen jullie alleen maar helpen om je eraan te laten wennen  om te ontvangen. We willen dat jullie allemaal voelen dat je meer met de stroom meegaat. En we willen zeker dat jullie voelen dat je het verdient om dat te ontvangen waar je naar verlangt.

Een van de beste ervaringen die je op dit moment op Aarde kunt hebben is het oproepen van energie en die energie dan door je fysieke lichaam laten stromen, je laten omringen en je energieveld vullen. Dat kun je nu doen. Je hoeft niet te wachten op ons, op andere wezens en collectieven of op onze beloften van wat we je kunnen leveren. Je hoeft niet te wachten op een equinox, een zonnewende, of een andere poort in je kalenderjaar. Je kunt portalen openen met je wil, en je kunt ontvangen wanneer je in een ontspannen staat, open en mogelijk zelfs vreugdevol bent.

Wacht alsjeblieft niet tot iemand je het signaal geeft en zegt: ‘Nu is het de tijd.’ Jij beslist. Laat aan ons allen in de hogere rijken zien waartoe je in staat bent, zodat we de niveaus en de hoeveelheid energieën kunnen verhogen die we in onze volgende grote levering sturen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke