De 9D Arcturiaanse Raad ∞ De Krachtige, Positieve Energieën om jullie heen.

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ De Krachtige, Positieve Energieën om jullie heen.

Gechanneld door: Daniel Scranton – 7 April 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We houden van de manier waarop de mensheid zich heeft opengesteld voor de energieën die onlangs op jullie zijn neergedaald. We vinden het prachtig om te zien hoe mensen stoppen, uit hun hoofd komen en lang genoeg stilstaan om zich te laten beïnvloeden door iets dat een hogere vibratie heeft. Het is alsof we jullie allemaal zien opgroeien. We ervaren hoe het is om een trotse ouder te zijn van ieder van jullie, omdat we jullie allemaal door diezelfde liefdevolle ogen zien.

Een verschil tussen ons en de meeste ouders is dat wij ons geen zorgen maken over jullie. We weten dat iedereen het gaat halen. We weten dat de energieën krachtig genoeg zijn om de waarheid over wie jullie werkelijk zijn te laten bezinken en een krachtige, positieve invloed hebben om je te laten realiseren dat jullie Bronenergie wezens zijn die je realiteit creëren op weg naar een betere, minder begrensde versie van de werkelijkheid.

Wij zien jullie ook door de ogen van onvoorwaardelijke liefde, wat betekent dat niemand van jullie iets verkeerd kan doen, in die zin dat niets van wat je doet door ons als onvergeeflijk zou worden bestempeld. En dat is de negendimensionale manier, de manier van alle wezens in het niet-fysieke om vrij te zijn van alle oordeel: ondersteunend, liefdevol en medelevend. We hopen alleen dat wie we hier zijn in het niet-fysieke, op genoeg van jullie kan overslaan om je rol op Aarde te kunnen zien als een instrument van licht, liefde en mededogen.

In feite mogen jullie kiezen waar je een instrument voor bent en je dan openstellen voor meer ervan. We vragen jullie dringend om hier dagelijks voor te kiezen. Vraag jezelf ’s morgens bij het wakker worden of je die dag een instrument van vrede, vreugde, liefde of mededogen wilt zijn, of van iets anders waarvoor je een doorgeefluik voor de mensheid wilt zijn.

Jullie krijgen invloed zelfs als je nul volgers hebt, omdat je met iedere intentie die je hebt het gehele menselijke collectief beïnvloedt. En hoe positiever en integratiever je intenties zijn, des te inclusiever ben je voor wezens en collectieven zoals wij, want we willen allemaal helpen en we zijn allemaal bezig met het integreren van alle aspecten van wie je bent als mens in je gehele zelf.

Wij weten dat elk stukje van jullie waardevol is en voor het goede kan worden gebruikt. Wij zien je potentieel en wij nodigen je uit het potentieel in je medemensen te zien, ongeacht wat ze jullie laten zien en wie ze tot nu toe zijn geweest. Geef iedereen een kans om te bewijzen dat ook hij/zij een Bronenergie wezen in een fysiek lichaam is, die alleen maar probeert uit te zoeken waar hij/zij past in jullie gezamenlijke aardse ervaring.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke