De 9D Arcturiaanse Raad  ∞  De Januari 2022 Energieën 

De 9D Arcturiaanse Raad  ∞  De Januari 2022 Energieën 

Gechanneld door: Daniel Scranton – 2 Januari 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om ons met jullie allemaal te verbinden.

We wensen jullie een gelukkig Nieuwjaar, en we zijn zo blij om terug te zijn en jullie deze transmissies opnieuw te brengen. We willen graag met jullie onderzoeken waar de energieën van januari 2022 allemaal over gaan, terwijl jullie ze uitpakken, downloaden en eraan wennen. Jullie zullen merken dat deze energieën gaan over het meer volledig onderzoeken van de waarheden waar jullie aan vasthouden, waar ze vandaan komen en of jullie open staan voor het onderzoeken van nieuwe waarheden. Merk op dat we het woord ‘waarheid’ gebruiken in plaats van het woord ‘overtuiging’, want we hebben het over kernovertuigingen en waarden die zo diep in je verankerd zijn geraakt dat je ze nooit in twijfel trekt. Jullie houden ze voor waarheid, iets dat gewoon is, iets dat niet openstaat voor debat of discussie.

Wanneer jullie alles wat jullie voor waar hielden deconstrueren, maakt dat het makkelijker voor jullie om gewoon te zijn. Wanneer je niet op kruistocht hoeft te gaan, dan merk je dat er meer vrede, harmonie, liefde en vreugde voor je beschikbaar is in het moment. Jullie zijn er om te creëren, en om dat te kunnen doen, moeten jullie je realiseren waarmee jullie gecreëerd hebben, en jullie mogen je afvragen of datgene wat jullie gebruikt hebben om te creëren, het best mogelijke ingrediënt of de best mogelijke verzameling ingrediënten is geweest. Jullie kunnen dit doen omdat jullie vrij zijn; dit is vrije wil. Jullie kunnen alles veranderen door bereid te zijn jezelf te onderzoeken en wat het is dat jullie consequent als signaal uitzenden naar het universum.

Vaak worden jullie waarheden versterkt door jullie realiteit, want jullie realiteit wordt gecreëerd door de energie, de vibratie, die jullie uitzenden. Dus jullie krijgen meer van waar jullie in geloven, en jullie hebben de neiging om alles weg te filteren wat niet overeenkomt met jullie huidige set waarheden. Energieën helpen je te herkennen waar je je aan vasthoudt en wat je niet langer dient door je in de juiste richting te duwen, door je dromen, downloads en andere manieren aan te bieden om toegang te krijgen tot de informatie die je zoekt.

Dit alles is nu voor jullie beschikbaar omdat jullie de afgelopen twee jaar zoveel hebben meegemaakt, en het is tijd voor echte verandering op de planeet Aarde. De reden waarom jullie nog niet zoveel verandering hebben gezien, zelfs niet met verschillende manieren om de pandemie te benaderen, is omdat er nog niet een verandering is geweest in het collectieve bewustzijn die groot genoeg is. Wanneer jullie dat omslagpunt bereiken, zullen jullie de veranderingen zien die jullie willen zien in de buitenwereld. In plaats van te wachten tot iedereen wakker wordt en op het niveau komt waar jullie nu zijn, in termen van jullie niveau van bewustzijn, blijf naar jezelf kijken en vraag jezelf af hoe je meer kunt toevoegen aan het collectief bewustzijn, meer van dat wat krachtig, positief, verheffend en hoger vibrerend is.

Dit is niet een tijd waarin alles gewoon voor je wordt gedaan. Het is echter wel een tijd waarin jullie meer gereedschappen zullen krijgen om het allemaal zelf te doen en om het goed te doen. En dat is wat jullie naar de Aarde kwamen om te doen en te ervaren, en nu meer dan ooit hebben jullie alles wat jullie nodig hebben.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org