De 9D Arcturiaanse Raad ∞ De Geheime Geschiedenis van de Mensheid

De 9D Arcturiaanse RaadDe Geheime Geschiedenis van de Mensheid

Gechanneld door Daniel Scranton – 22 September 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

We hebben veel geheimen ontdekt over het verleden dat jullie daar op Aarde hebben geleefd. Het zijn geheimen omdat jullie er nog niets van weten. Jullie hebben jullie geschiedenisboeken en zelfs jullie theorieën over hoe het leven daar op Aarde begon en wat de verschillende stadia van jullie ontwikkeling waren, maar de ontbrekende schakel is altijd buitenaardse inmenging geweest, vermomd als hulp. Soms werden jullie geholpen en soms werden jullie gehinderd, en al die tijd is de menselijke geest door blijven ploeteren en heeft hij jullie tot dit punt in jullie ontwikkeling gebracht.

Als er iets vreselijk mis was gegaan met jullie DNA, zouden jullie jezelf nu hebben opgeblazen. Maar dat is niet gebeurd en dat is een bewijs van jullie allemaal die het licht voor de mensheid hebben vastgehouden. En we hebben het niet alleen over dit leven. Jullie hebben allemaal vele, vele levens voor de mensheid gewerkt om jullie op dit punt te brengen waar jullie nu zijn, aan de vooravond van een gigantische verschuiving in bewustzijn.

Wat jullie gedaan hebben zou niet mogelijk zijn geweest zonder diegenen onder jullie die zo vastbesloten waren om te weten wie ze werkelijk zijn, dat ze niet zomaar iemand anders zijn versie van het verhaal wilden accepteren. En nu worden jullie een heleboel verschillende versies van verhalen voorgeschoteld, en jullie wordt gevraagd ze als waar te aanvaarden, alleen maar omdat ze anders zijn dan wat de overgrote meerderheid van de mensen onderschrijft. Weet gewoon dat je het niet allemaal hoeft uit te zoeken. Je hoeft niet elk detail van de menselijke geschiedenis te kennen om te zijn waar je nu bent en je te blijven ontwikkelen en ascenderen.

Als je je bijvoorbeeld te veel zou richten op wat de reptielachtigen of de Draco door je geschiedenis heen hebben gedaan, dan zul je nooit het punt bereiken waarop je deze aspecten van jou die er zijn, onvoorwaardelijk zult vergeven en liefhebben. Hun hart moet door iemand geopend worden. Dat kunnen jullie net zo goed zijn, want als jullie je hart openen voor degenen die jullie tot slaaf hebben gemaakt en hebben gemanipuleerd, laten jullie je ware aard zien als Energiewezens van de Bron. We vragen jullie hier niet om deurmatten te zijn, of om jezelf op wat voor manier dan ook te onderwerpen.

Wat we zeggen is dat jullie je vijfde-dimensionale, hogere zelf worden door wrok en oordelen los te laten en alle aspecten van jullie zelf tot het weten te laten komen dat ze allemaal aspecten van de Bron zijn. Er zal een tijd komen dat jullie geen hulp meer nodig hebben en dat niemand van jullie meer gehinderd kan worden, en die dag nadert. Dus is het nu een goed moment om elk verhaal los te laten dat jullie in het kamp plaatst dat zegt: ‘We moeten de slechteriken verslaan, en we moeten het snel doen!’ Wat jullie werkelijk nodig hebben is meer liefde, meer licht, meer compassie, en dat kan alleen komen door toegang te krijgen tot de oneindige energie van de Bron waartoe jullie op elk moment toegang kunnen krijgen door naar binnen te gaan en er naar te voelen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org