De 9D Arcturiaanse Raad ∞ ‘De Enorme Energetische Reiniging van het ontwaakte collectief’

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ ‘De Enorme Energetische Reiniging van het ontwaakte collectief’

Gechanneld door Daniel Scranton – 2 Maart 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij zijn al een hele tijd getuige van jullie bewustzijnsevolutie op Aarde. We zijn altijd onder de indruk wanneer wij een gigantische piek in het menselijk collectieve bewustzijn zien. We hebben het over jullie algehele trillingsfrequentie als collectief en hoe die recentelijk is gestegen vanwege jullie bereidheid om de hogere frequenties toe te laten die jullie helpen bij de energetische zuivering waar jullie op dit moment op Aarde mee bezig zijn.

Alle mensen die op Aarde leven, ongeacht hoe ver zij zijn geëvolueerd, moeten zich nog steeds reinigen en zullen nog steeds baat hebben bij de hogere frequentie energieën die helpen om de lagere frequenties schoon te maken. Jullie zijn allemaal verankerd in de vierde dimensie vanwege feit dat jullie allemaal verbonden zijn. Dat betekent dat hoe hoog jullie frequentie ook is, jullie ook nog lagere frequenties in je dragen. Anders zouden jullie niet in een wereld leven waar mensen elkaar nog steeds fysiek en emotioneel schade toebrengen.

Daarom moeten degenen die deel uitmaken van wat wij het ontwaakte collectief noemen, zich blijven openstellen en hogere frequentie energieën ontvangen om zichzelf te zuiveren en ervoor te zorgen dat het werk dat jullie aan jezelf doen het gewenste domino-effect heeft. En daar zijn wij onlangs getuige van geweest. We zien de positieve effecten van wat jullie aan het doen zijn als de ontwaakten, als degenen die bereid zijn om gewoon alleen maar te zijn en jezelf open te stellen voor de hogere frequentie energieën die onophoudelijk binnenkomen om jullie te steunen.

We hopen dat jullie nu beseffen dat dit werk krachtiger is dan werk wat gebaseerd is op actie. Hoewel sommige handelingen een hogere trillingsfrequentie dragen, zal uiteindelijk geen enkele hoeveelheid actie de energieën met een lagere frequentie goedmaken die nog steeds op Moeder Aarde aanwezig zijn. Dus moeten jullie degenen zijn die doorgaan met het binnenlaten van de hogere frequentie energieën, zodat jullie het positieve effect op Aarde kunnen ervaren. Jullie zijn degenen die het bewustzijn van het menselijk collectief verschuiven.

Wij helpen; Moeder Aarde helpt; jullie zon helpt. Andere hoogfrequente, hoger dimensionale wezens helpen. Maar het zal altijd op jullie neerkomen, op jullie bereidheid om een doorgeefluik te zijn voor alle hoog frequente energieën. Dat is uiteindelijk verantwoordelijk voor de enorme piek die we hebben gezien toen jullie met een leeuwenbrul de maand maart zijn binnen gegaan. We weten dat jullie door zullen gaan met dit werk, omdat we ook weten dat het heel, heel goed voelt om hogere frequentie energieën te ontvangen en deze door je lichaam te laten stromen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke