De 9D Arcturiaanse Raad ∞ De Enige Manier Om In Een Wereld Zonder Beperkingen te Leven

De 9D Arcturiaanse RaadDe Enige Manier Om In Een Wereld Zonder Beperkingen te Leven

Gechanneld Door: Daniel Scranton – 9 September 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij zijn altijd onder de indruk van de manier waarop de mensheid in staat is zich aan te passen aan wat er op jullie wereld gebeurt. Jullie hebben het vermogen om vol te houden bij de moeilijkste uitdagingen in het leven, en jullie maken zoveel vooruitgang in het bevorderen van jullie spirituele evolutie door jullie bereidheid om alle uitdagingen aan te gaan die op jullie pad komen. Jullie hebben daar meer dan anderhalf jaar door een zeer uitdagende tijd geleefd, en we hebben gezien hoe degenen die zich aanpassen aan de uitdagingen van het leven in een pandemie floreren, en we hebben gezien hoe degenen die zich er op de een of andere manier tegen verzetten, hun vibratie verlagen en grotere problemen voor zichzelf creëren.

Jullie moeten je om verschillende redenen aanpassen aan de wereld waarin jullie leven. Ten eerste is het jullie creatie, en jullie hebben deze omstandigheden niet voor niets geschapen. De manier waarop de wereld er nu uitziet is niet iets dat jou is opgelegd door krachten van buitenaf. Jij hebt haar geschapen, dus als jij je tegen je eigen schepping verzet, dan krijg je er niet het bedoelde voordeel van. Je blijft alleen maar in verzet, en zij die zoeken naar iemand, of een entiteit, of een groep om zich tegen te verzetten, blijven nieuwe entiteiten, nieuwe mensen, nieuwe wezens vinden om zich tegen te verzetten. Dit is een keuze, altijd. Het is een keuze om iemand te zijn die met de stroom meegaat, of iemand die zich verzet en in zijn verzet bouwt aan zijn gevoel van eigenwaarde. Er zit veel trots in de protesten die je op dit moment over de hele wereld ziet gebeuren. Er zit veel ego in die protesten.

We zien ook degenen die ervoor kiezen zich aan te passen en met de stroom mee te gaan, met mededogen in hun hart voor hen die lijden, want er is geen twijfel dat er vandaag lijden is op jullie wereld. Degenen onder jullie die ervoor gekozen hebben zich aan te passen en met de stroom mee te gaan, kunnen er ook voor kiezen mededogen te hebben met degenen die in verzet zijn. Het is duidelijk dat de wereld waarin jullie nu leven en de regels en voorschriften die zijn opgelegd iets op gang brengen dat heel diep en heel pijnlijk is in degenen die zich verzetten. Het is belangrijk voor jullie allemaal om terug te gaan naar wat we in het begin zeiden.

Jullie hebben deze pandemie gecreëerd, en jullie hebben hem gecreëerd met een reden, en die reden is altijd spirituele groei en evolutie. Gaan jullie ervan groeien door naar jezelf en je reacties erop te kijken, of blijven jullie je identificeren als iemand die zich verzet? Dat is de vraag. Wat wij tegen jullie zeggen is dat voordat je met een vinger wijst en een vuist schudt, kijk naar jezelf en je reactie. Wees bij de emoties die je voelt. Zie je gevoelens onder ogen, verwerk ze, en kijk dan naar de situatie vanuit een kalme, evenwichtige en neutrale houding.

Nogmaals, als je nu getriggerd wordt, zul je getriggerd blijven worden, want er is nog steeds iemand en iets om tegen te vechten, en dat zal altijd zo blijven. Maar als je deze tijd waarin je nu leeft gebruikt om jezelf te onderzoeken en wat er in je bewustzijn is dat meer beperkingen en meer restricties heeft gecreëerd, dan kun je groeien, evolueren en meer worden van wie je werkelijk bent.

Wie je werkelijk bent is alles en iedereen, wat we op dit moment niet genoeg kunnen zeggen. En dus, als je je ergens tegen verzet, verzet je je tegen iets dat binnen in je zit, en dat is waar je echt naar moet kijken, in plaats van te denken dat als je deze tegenwerkende kracht van buitenaf maar zou kunnen ontmantelen en desintegreren, dat alles dan beter zou zijn op jouw wereld. Alle creatie is een werk van binnenuit, en wanneer je merkt dat wat je gecreëerd hebt niet naar je zin is, betekent dat dat je terug moet gaan naar de tekentafel, terug naar de plaats waar het allemaal begon, wat altijd je bewustzijn is, je vibratie, je energie, je gedachten, je emoties en je overtuigingen.

Onderzoek die allemaal met deze extra tijd die je hebt om alleen in je eigen huis door te brengen, en verander die wereld die nu zo verwarrend en chaotisch voor je is, van binnenuit. Het is de enige manier, en het is de manier die werkt voor hen die ervoor gekozen hebben zich aan te passen, met de stroom mee te gaan, en die evenwichtige benadering te kiezen van het leven op Aarde zoals het op dit moment is.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

De Arcturiaanse Raad

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org