De 9D Arcturiaanse Raad ∞ De Energieën Van Jouw Sterrenzaad Oorsprong Benaderen.

De 9D Arcturiaanse RaadDe Energieën Van Jouw Sterrenzaad Oorsprong Benaderen.

Gechanneld door Daniel Scranton – 23 September 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allen te verbinden.

Wij hebben de verschillende portalen onderzocht die voor de mensheid zijn geopend om te zien in hoeverre jullie er op de juiste manier gebruik van maken. Wij spreken hier over de portalen die wij hebben gecreëerd en geopend, en ook over portalen die geopend zijn door andere hoogfrequentiewezens die jullie willen dienen en helpen bij jullie bewustzijnsverandering. Wanneer wij, en anderen zoals wij, spreken over de energieën die op jullie afkomen, verwijzen wij niet alleen naar de energieën die van de zon en andere delen van het melkwegstelsel komen. Wij verwijzen naar portalen die grote doorgangen zijn voor energieën om binnen te komen.

We merken nu dat het aantal mensen dat toegang heeft tot de energieën van deze portalen en het echt voelen, toeneemt. Meer mensen zijn wakker geworden voor de waarheid dat deze portalen bestaan en dat ze toegankelijk zijn voor de doorsnee persoon. Je hebt geen speciale graad of enige speciale training nodig om de energieën van deze portalen te benaderen. En dus, wat we hebben gedaan als resultaat van wat we hebben opgemerkt is dat we energieën hebben genomen van over de hele Melkweg, en we hebben ze samengevoegd zodat het niet uitmaakt welk portaal je op dit moment opent, je zult energieën ontvangen van het Pleiadische systeem, het Orion systeem, het Lyrische systeem, het Cassiopeïsche systeem, ons systeem, het Andromedische systeem, enzovoort.

Wij willen dat jullie weten dat door je open te stellen om te ontvangen, je de activeringen krijgt die je nodig hebt om jezelf te leren kennen als je hogere zelf. Een deel van wat wij jullie voorschrijven is hard werken. Wanneer we het hebben over het voelen van intense emoties en het activeren van hogere frequentietrillingen, weten we dat we veel van jullie vragen. Maar met deze portalen wordt het werk echt voor jullie gedaan, en alles wat jullie moeten doen is gaan zitten met de intentie om jezelf open te stellen om de hogere frequentie-energieën te ontvangen die binnenkomen.

En wanneer jullie dan die activaties krijgen, voelen jullie je meer heel en compleet omdat aspecten van jullie die van de eerder genoemde sterrenstelsels afkomstig zijn, geïntegreerd kunnen worden, en jullie jezelf kunnen kennen als meer dan alleen van één sterrenstelsel. Jullie kunnen het idee loslaten dat jullie slechts één van de velen zijn, want jullie zijn op jullie reizen naar alle verschillende sterrenstelsels in de Melkweg geweest. Dat was een deel van jullie intentie voordat jullie naar de Aarde kwamen om op te stijgen en te ontwaken, en nu helpen jullie om de Melkweg te verenigen met het prachtige werk dat jullie voor jezelf doen.

Wij zijn blij jullie dit zeer goede nieuws te kunnen geven en jullie te laten weten dat er nog meer op komst is. Jullie kunnen het ontvangen als jullie daarvoor kiezen, als jullie jezelf ervoor openstellen. Er is geen andere truc nodig. Jullie hebben allemaal al zoveel werk gedaan en jullie zijn klaar om nog veel meer te ontvangen. Wij, en anderen zoals wij, staan te popelen om te geven wat we kunnen om jullie te herinneren aan wie jullie werkelijk zijn als galactische wezens van licht en liefde.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org