De 9D Arcturiaanse Raad ∞ De Energieën van Augustus 2021

De 9D Arcturiaanse Raad De Energieën van Augustus 2021

Gechanneld door Daniel Scranton – 1 Augustus 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

We zijn erg enthousiast om jullie deze transmissie te brengen, omdat we weten hoe leuk jullie het vinden om te horen wat er komen gaat. En dus zullen we jullie rond het begin van elke maand vertellen wat je die maand kunt verwachten. Er is altijd een veelheid aan energieën op de planeet en het menselijk collectief, en elke maand biedt je nieuwe mogelijkheden, nieuwe manieren om met die energieën te werken. Jullie krijgen ook meer van wat jullie nodig hebben als gevolg van wat wij en anderen zoals wij van het collectief hebben waargenomen.

Er is een toename van het aantal energieën dat  voortdurend naar jullie toekomt, omdat de bevolking op Aarde blijft groeien. Jullie hebben meer wezens in fysieke lichamen die hun leven leiden en om hulp vragen. Jullie verzoeken worden altijd beantwoord en daarom hebben jullie deze komende maand een toevloed van energieën die groter is dan alle voorgaande. Het thema van al deze verschillende energieën en helpers is synergie. Het gaat allemaal om samenwerking terwijl jullie verder gaan. Jullie moeten je met elkaar verbinden en elkaar als waardevol zien. Daarom zullen de energieën meer ondersteunend zijn voor projecten waar ook anderen bij betrokken zijn. Dit is geen tijd om het alleen te doen.

Dit is het moment om die persoon aan te spreken die je al zo lang wilde vragen of hij/zij met jou wil samenwerken. In plaats van je eigen podcast te beginnen, begin je bijvoorbeeld een podcast met een vriend. In plaats van je eigen healingpraktijk te beginnen, begin je er een met een vriend of een groep collega’s. Je krijgt het idee. En nogmaals, de energieën zullen deze pogingen ondersteunen, want dat zal erin verweven zijn, ongeacht waar ze vandaan komen.

We zien allemaal jullie noodzaak om je meer met elkaar te verbinden. Het is door samenwerking dat jullie jezelf kunnen ervaren op een manier die dichter bij de waarheid ligt van wie je bent als Bron Energiewezen. Bron is natuurlijk één grote samenwerking. En wanneer jullie allemaal samenkomen, wanneer wij allemaal samenkomen in dit universum, zal de Bron meer zijn dan wat het was, en dat zal een glorieuze ervaring zijn. Dat is een glorieuze ervaring en het is al vele, vele keren eerder gebeurd. Wij mogen het allemaal voor de eerste keer ervaren in dit universum als deze versies van onszelf. En dat is iets om opgewonden over te zijn.

We zijn allemaal één en we kunnen net zo goed vanuit die waarheid en als die waarheid gaan werken. Afzondering is nu en altijd een illusie geweest. En daarom, als je samenkomt met anderen en je hebt een gemeenschappelijk doel, smelt je een aspect van de illusie weg. En dat is een heel goede zaak, een heel goede zaak inderdaad.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Marieke – voor wakkeremensen.org