De 9D Arcturiaanse Raad ∞ ‘De Energieën in maart 2021’

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
‘De Energieën in maart 2021’

Gechanneld door Daniel Scranton – 28 Februari 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We zijn bezig met het onderzoeken van alle verschillende tijdlijnen die nu in 2021 op Aarde voor jullie liggen. We zijn erg onder de indruk van de tijdlijnen die jullie op dit moment creëren en die jullie dit jaar al hebben gecreëerd. Jullie zoeken naar mogelijkheden om diepere verbindingen aan te gaan en dat is van het allergrootste belang voor de eenwording van het menselijk collectief.

Nu jullie op krachtiger manieren beginnen samen te komen vanwege de verbindingen die jullie met elkaar voelen, zullen jullie krachtige co-creatieve raden zien ontstaan op Aarde. We hebben het over raden en collectieven die uit mensen bestaan. Deze groepen zullen niet alleen maar verbonden zijn aan een regering of een politieke partij. Ze zullen niet gevormd worden op basis van ras, religie of economische status. De groepen die jullie in 2021 zullen vormen gaan over jullie verlangen om het bewustzijnsniveau op Aarde te verhogen en om uit te reiken naar de Buitenaardsen die op dit moment aanwezig en beschikbaar zijn voor jullie.

Het verlangen naar meer eenheid is ontstaan door de verdeeldheid die jullie allemaal op de een of andere manier hebben ervaren. En het samenkomen zal plaatsvinden vanwege de energieën waarover we jullie hebben verteld en die binnen gaan komen nu de maand maart zijn intrede doet en steeds dichter bij de lente-equinox komt. Jullie zullen steeds minder verstoringen ervaren die de mensheid veel te lang hebben geteisterd. Jullie energievelden beginnen al te werken als de prachtige filters die ze altijd hadden moeten zijn.

Veel mensen ervaren nu al een helderheid in zichzelf die ze lange tijd niet of nooit, zelfs niet in een ander leven, hebben gekend. Jullie hebben jezelf nu de kracht gegeven om duidelijk te voelen wat er in en buiten jezelf omgaat. Steeds meer van jullie zien de zinloosheid van verdeeldheid en onenigheid over wie een witte hoed en wie een zwarte hoed draagt. Jullie hebben nu de mogelijkheid om je kracht terug te nemen, jezelf meer te vertrouwen en samen te komen. De tijd is nu.

Het is nu de tijd om jullie fakkels en hooivorken neer te leggen en samen te komen als één menselijk ras, verenigd in de wetenschap dat jullie allemaal deze diepe verbindingen hebben die vele levens teruggaan. In de meeste gevallen gaan ze zelfs verder terug dan de eerste levens die jullie op Aarde hebben gehad. Jullie zijn één verenigd collectief, maar de meeste mensen weten het gewoon nog niet. En we zien dat dit allemaal gaat veranderen met de enorme download aan energieën die in de maand maart binnen gaan komen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke