De 9D Arcturiaanse Raad ∞ De Derde Wereldoorlog 

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ De Derde Wereldoorlog 

Gechanneld door Daniel Scranton – 8 Mei 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij zijn in staat veranderingen in de algemene trillingsfrequentie van het menselijk collectieve bewustzijn waar te nemen. We hebben gemerkt dat jullie als collectief op een hogere frequentie vibreren dan ooit tevoren. Jullie hebben gebieden gehad binnen het menselijk collectief waar de algemene frequentie hoger was dan wat het nu is, maar jullie zijn nooit op dit punt geweest als collectief, waar jullie de vibratie van iedereen in aanmerking konden nemen en dat zo hoog was nu.

Waarom is dat, vraag je je misschien af? Wat verenigt de mensheid op dit moment? Het is dat jullie allemaal een wereldwijde pandemie meemaken. En omdat jullie dit allemaal meemaken, werken jullie allen aan dezelfde dingen. Jullie werken aan compassie, onderscheidingsvermogen en het opruimen van trauma’s in je wortelchakra. Dit is zo’n belangrijke tijd in de geschiedenis van de mensheid en het is niet de bedoeling dat jullie er alleen maar doorheen komen. Het is de bedoeling dat jullie erdoor groeien. Alles wijst erop dat jullie in feite hebben toegehapt. Jullie groeien van deze co-creatie.

Wanneer jullie harten uitgaan naar hen die lijden, zijn jullie gegroeid. Nu groeit natuurlijk niet iedereen op Aarde op dezelfde snelheid. Maar degenen die exponentieel sneller groeien dan de rest van de mensheid, brengen het gemiddelde omhoog. Jullie brengen zoveel meer naar het collectief met de helende energieën die jullie uitstralen en met het mededogen dat jullie voelen. Met de verlangens die in jullie zijn gegroeid dat iedereen gezond is, dat iedereen gelijk is en iedereen gelijke toegang heeft tot de zorg die kan worden gegeven als ze ziek zijn en hulp nodig hebben.

Dit is enorm. Jullie hebben dit gedaan zonder een grote cataclysmische gebeurtenis te veroorzaken waarvan jullie onmogelijk zouden kunnen herstellen, zoals een nucleaire oorlog. Op dit moment richten veel mensen zich op de dreiging van een nieuwe wereldoorlog, maar jullie hebben die tijdlijn vermeden. Jullie gaan niet die kant op omdat jullie in plaats daarvan voor een pandemie hebben gekozen. Jullie wisten dat die veel meer mededogen en genezing van de hele mensheid zou oproepen. En dat is gelukt, jullie zijn weer geslaagd. Jullie zijn nu klaar om verder te gaan op deze reis zonder dat jullie omstandigheden als een pandemie hoeven te creëren. Jullie hoeven dit niet meer te doen, want jullie zijn spiritueel gegroeid.

Spiritueel groeien is het punt van alles. Het is het punt van elke ontbering, elk gebroken hart, elke keer dat jullie alles verliezen en berooid zijn. Het is zeker de reden waarom jullie ziekte voor jezelf hebben gecreëerd om te ervaren. Het is nu niet de tijd om bang te zijn voor de derde wereldoorlog. Het is nu niet de tijd om je te richten op die angstzaaiers die jullie willen doen geloven dat dit onvermijdelijk is.

Het is nu de tijd om in jezelf te blijven reiken naar de liefde die in je is. Dat is het enige aspect waarop je je moet richten. En terwijl jullie dat doen, blijven jullie het bewustzijnsniveau op jullie wereld verhogen en blijven jullie de mensheid voorbij deze mogelijke tijdlijnen brengen naar een gouden tijdperk van vrijheid en welvaart, gezondheid en welzijn, eenheid en eenheidsbewustzijn. Dit is waar jullie naar op weg zijn en laat niemand je iets anders vertellen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke