De 9D Arcturiaanse  Raad ∞ De Arcturiaanse Agenda, Grondpersoneel & Rasterwerkers

De 9D Arcturiaanse  RaadDe Arcturiaanse Agenda, Grondpersoneel & Rasterwerkers

Gechanneld door Daniel Scranton – 25 November 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij zijn zeer grote fans van jullie allemaal daar op Aarde omdat jullie het moeilijkere pad kozen. Jullie kozen ervoor om meer uitdagingen aan te gaan, meer bagage van jullie vroegere levens en jullie genetische lijn, en we weten dat jullie dat deden omdat jullie op dat moment voelden dat jullie de uitdaging aankonden. Wij weten ook dat toen de meesten van jullie eenmaal begonnen met hun leven in dit huidige tijdperk op Aarde, jullie ontdekten dat de uitdagingen soms ondraaglijk waren, op zijn zachtst gezegd ondraaglijk. En toch bleven jullie gaan, bleven jullie naar de Aarde komen, een plaats waar niemand gevangen zit.

Niemand wordt gedwongen ergens te incarneren vanwege karma. Jullie incarneren waar jullie willen incarneren, wanneer jullie willen incarneren op die bepaalde plaats en tijd, omdat jullie soevereine wezens zijn, omdat jullie de Bron zijn, en jullie kunnen kiezen of jullie een reeks levens op een bepaalde plaats willen voortzetten. Degenen onder jullie die gekozen hebben voor een reeks levens daar op de planeet Aarde hebben dat gedaan met een grote mate van moed en een enorm geloof in jezelf en ook in je gidsen en andere helpers.

Het was dus nooit de bedoeling dat jullie het allemaal alleen zouden doen, en in veel opzichten zijn jullie niet alleen daar op Aarde, ook al voelt het soms wel zo. Iedereen die consequent deze boodschappen van ons ontvangt is op een zeer reële manier met elkaar verbonden. Jullie verankeren je in Arcturiaanse energieën, en jullie aarden ze in Moeder Aarde. Zij creëren een Arcturisch raster, en jullie zijn in psychische, telepathische communicatie met elkaar via deze rasterlijnen die jullie aan het creëren zijn.

Jullie zijn ons grondpersoneel daar op de planeet Aarde, en we hebben jullie nodig om de hulp, de leiding, de wijsheid te leveren die we aan de hele mensheid willen overbrengen. Maar niet iedereen, zoals jullie weten, is klaar voor wat wij te geven hebben, en dat is waar jullie allemaal in beeld komen als het Arcturiaanse grondpersoneel. Jullie zijn de rasterwerkers die deze energieën beschikbaar maken voor anderen, die er anders voor afgesloten zouden zijn, die je zouden uitlachen als je hen een van deze boodschappen zou sturen omdat je denkt dat het zou kunnen resoneren of hen op de een of andere manier zou kunnen helpen. En we weten dat velen van jullie dit hebben gedaan en deze antwoorden hebben ontvangen van degenen die jullie in jullie leven wilden helpen.

Maar weet dit – jullie bereiken iedereen met wat jullie in jullie bewustzijn vasthouden, jullie gewaarzijn, met jullie overtuigingen, en met de open harten die jullie hebben. Wij vertellen jullie voortdurend dat liefde het antwoord is, dat mededogen de weg is, en dat innerlijke vrede leidt tot alles wat je wilt, en jullie stralen al deze waarheden uit, zelfs als je ze niet hardop uitspreekt tegen de persoon die in de kruidenierswinkel je boodschappen afrekent. Zij profiteren allemaal van wat jullie van ons ontvangen, en wij waarderen ieder van jullie daar op Aarde, maar vooral diegenen onder jullie die helpen om de Arcturiaanse agenda te bevorderen, die natuurlijk is om de mensheid te helpen ontwaken en te ascenderen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org