De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Dat de Rasters van de Aarde Hersteld Zijn Wil Zeggen Dat De Mensheid Gered Zal Worden.

De 9D Arcturiaanse RaadDat de Rasters van de Aarde Hersteld Zijn Wil Zeggen Dat De Mensheid Gered Zal Worden.

Gechanneld door Daniel Scranton 15 Juli 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

We zijn erg blij met de vooruitgang die we jullie allemaal zien maken, terwijl jullie blijven vragen wat er nodig is voor het collectief en dan het kanaal worden voor die energieën en die informatie, waarvan jullie weten dat het de uitbreiding van het menselijk collectieve bewustzijn zal bevorderen. Er zal altijd een debat zijn over wat er precies nodig is om het tij voor de mensheid te keren, zodat jullie de wezens van licht en liefde kunnen worden die jullie altijd al hadden moeten zijn. Er zijn debatten in de hogere rijken, net zoals er debatten zijn op Aarde.

Maar jij als individu hoeft het niet eens te zijn met wat iemand anders denkt dat nodig is om werkelijke veranderingen op je wereld te laten plaatsvinden. Je hoeft alleen maar in overeenstemming te zijn met jezelf, want jij bent degene die het leven leeft dat je leeft, die waarneemt wat je waarneemt en voelt wat je voelt. En daarom mag je vragen om wat jij denkt dat het beste is voor de hele mensheid. Jullie mogen je dan ook vibrationeel afstemmen op datgene waar je om gevraagd hebt en dat is een werkelijk wonderbaarlijke en prachtige ervaring voor jullie allemaal.

Jullie zijn er niet alleen om het collectief van dienst te zijn, jullie zijn er ook om je eigen ervaringen op te doen. In het verleden hebben jullie misschien naar je leven gekeken en je afgevraagd waarom je er ooit voor gekozen hebt om naar de Aarde te gaan en zoveel op je te nemen. Nu is de tijd gekomen dat al jullie harde werk zich uitbetaalt, omdat jullie het eerst mogen ontvangen voordat jullie het verspreiden. Jullie worden de geleiders van al die prachtige helende energie die de mensheid nu meer dan ooit nodig heeft.

Jullie mogen werken met de rasters die de afgelopen decennia zo grondig zijn gerepareerd en hersteld. Jullie zijn er om de mensheid van zichzelf te redden, maar jullie zijn er ook om van de rit te genieten. Als je probeert op de ouderwetse manier veranderingen te bewerkstelligen, zie je waar dat toe leidt. Mensen sluiten zich voor je af, ze willen het niet horen, of ze lachen je uit omdat je gelooft in dingen die zo anders zijn dan de norm. Maar niemand zal het licht en de liefde afwijzen die je projecteert wanneer je het voor de hele mensheid toegankelijk maakt en het verspreidt als een menselijk sproeisysteem.

En ja, als je het op die manier doet, zullen diezelfde mensen die je ooit een beetje gek vonden, zich tot je aangetrokken voelen en willen weten wat je geheim is. Er is geen echt geheim en niets dat op dit punt voor iemand anders verborgen hoeft te worden. Als je afstemming vindt met jezelf, je woorden, je daden en je gedachten, stem je af op de Bron en op de energieën die binnenkomen om jullie collectieve bewustzijn te helen. Dit gebeurt of je er bewust aan deelneemt of niet, maar degenen die deze boodschap ontvangen, doen het bewust en daarom mogen jullie er wel van genieten.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Marieke – voor wakkeremensen.org