De 9D Arcturiaanse Raad ∞ “Creëer nieuwe realiteiten uit de verdeeldheid”

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ “Creëer nieuwe realiteiten uit de verdeeldheid” 

gechanneld door Daniël Scranton

Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij dat we ons met jullie allen kunnen verbinden.

We zijn erg blij om aan te kondigen dat de mensheid onze verwachtingen heeft overtroffen voor wat jullie zouden kunnen bereiken met de huidige energieën waar jullie nu mee te maken hebben. Jullie hebben links en rechts realiteiten gecreëerd met de intensiteit van jullie verlangens.

Jullie leven in een tijd waarin mensen praten over hoe verdeeld jullie zijn, maar je bent slechts zo verdeeld als je denkt dat je op een bepaald moment bent.

Met andere woorden, je kunt besluiten om het feit los te laten dat de waarheid van iemand anders daarginds anders is dan die van jou, en je kunt hoe jij over hun realiteit denkt gebruiken als katalysator om de realiteit te helpen vormen waarin jij wilt leven.

Je hoeft het niet allemaal eens te zijn over wat de werkelijkheid is.

Sommige mensen zijn ervan overtuigd dat jullie in een simulatie leven die is gemaakt door kunstmatige intelligentie, en weet je wat? Je kunt ze dat laten geloven.

Sommige mensen geloven dat jullie planeet plat is, en dat is oké. Laat ze in die realiteit blijven, in plaats van te proberen hen te overtuigen dat er maar één gezamenlijke werkelijkheid is. Het is een zinloze poging, en het is niet waar.

Jullie mogen allemaal creëren wat je ervaart, en dus is het de kunst om geen weerstand te bieden tegen datgene waarvan iemand beweert dat het waar is.

Laat het voor hen waar zijn. Laat ze in dat konijnenhol afdalen en die ervaringen opdoen, zodat ze ervan leren en groeien door het volgen van die bepaalde route.

En nogmaals, als je van streek bent door wat ze suggereren dat waar is, laat jezelf dan inspireren om een realiteit voor jezelf te scheppen waarin jouw waarheid waar is.

We vertellen jullie dit nu omdat velen van jullie onbewust deze nieuwe realiteiten hebben gecreëerd, zonder te beseffen dat je het doet. En nu bestaan ze. Die nieuwe realiteiten bestaan vanwege de persoon wiens opvattingen jij zo aanstootgevend vindt. Daarom is het nog steeds nuttig om verschillende perspectieven te hebben. Waar het echt om gaat is wat jij doet met de waarheid dat jouw perspectief anders is dan dat van anderen.

Geef jezelf nu toestemming om je af te stemmen op de realiteit die jij wilt ervaren, en de eerste stap om dat te doen is het loslaten van het proberen iemand ervan te overtuigen dat hij het mis heeft en dat jij gelijk hebt.

Alle waarheden zijn waar; alle werkelijkheden bestaan. En misschien helpt het die persoon om dat pad op te gaan zodat hij/zij de ervaringen krijgt die hij/zij nodig heeft om een trauma uit een vorig leven op te ruimen, zelfs als het betekent dat die persoon zich bij een sekte aansluit.

Nu kun je altijd je waarheid spreken en iemand vertellen dat hij/zij in feite wel die weg opgaat, en dat je om hem/haar geeft en dat je liever hebt dat hij/zij dat niet hoeft te doen, maar dan moet je het loslaten.

Je moet iedereen zijn eigen leven laten leiden om te worden wie ze uiteindelijk worden.

Er zijn veel manieren om één te worden met je hogere zelf, en er zijn vele wegen naar de vijfde dimensie, en als jullie allemaal hetzelfde pad zouden bewandelen, zou het inderdaad behoorlijk druk worden.

We zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Bron

Vertaling: Marieke

TRANSFORMATIE 
Ik heb de kracht om mijn realiteit te transformeren. 
Ik wil deze kracht gebruiken om……….te transformeren in liefde in mij leven.