De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Creëer Hybride/Gemengde Energieën met ons

De 9D Arcturiaanse RaadCreëer Hybride/Gemengde Energieën met ons

Gechanneld door: Daniel Scranton – 5 December 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

We zijn begonnen nieuwe manieren te ontdekken om jullie als individuen en als collectief te bereiken, en we zijn opgewonden om te zien waar jullie heengaan met de energieën die we op dit moment uitdelen. We zijn geïnteresseerd in hoe de energieën van jullie zonnestelsel zich vermengen met de energieën van het Arcturiaanse sterrensysteem. We willen zien welke nieuwe hybride energieën kunnen worden gecreëerd door onze samenwerking met jullie.

Als wij jullie deze clusters sturen, deze pakketjes energie, en jullie nemen jullie aangeboren verlangens en vermengen die met wat wij te bieden hebben, dan wordt er iets geheel nieuws gecreëerd in deze Melkweg en in dit universum. Dit is waarom samenwerking zo’n groot deel uitmaakt van het bewegen naar jullie vijfde-dimensionale hogere zelf. Jullie bewegen je voorbij het overleving-tegen-alle-kosten model, wat betekent dat er minder behoefte is aan competitie. Concurrentie kan het beste in iemand naar boven brengen, maar het kan ook het slechtste in diezelfde persoon naar boven brengen. Wanneer je je ego opzij zet en samenwerkt, zonder de eer nodig te hebben of te willen voor het gewenste resultaat, dan weet je dat je gegroeid bent.

En wij willen met jou groeien en zien wat er gebeurt als jij groeit van wat wij energetisch aanbieden. Dus deze energetische downloads waarmee je kunt co-creëren zullen naar je toe komen vanuit de lucht die je inademt. Je kunt gaan zitten en de intentie zetten om de energieën in te ademen die wij aanbieden, en dat zul je doen. En als je dat doet, zul je meer ontvangen dan alleen wat wij je hebben aangeboden. Je zult ook ontvangen wat andere wezens je hebben aangeboden. Telkens wanneer je zit en de intentie hebt om iets van een hoge vibratie te ontvangen, en dan bewust ademt, haal je zoveel uit die ervaring.

En zoals we al zeiden, zijn we benieuwd wat jullie in dit volgende decennium zullen doen met alles wat jullie gegeven wordt en alles wat jullie jezelf aan het trainen zijn om te ontvangen. We zijn opgewonden om op deze manier concreter met de mensheid samen te werken, omdat we weten dat onze energie goed samengaat met die van jullie. We weten alleen niet wat er zal ontstaan uit het samengaan van zulke prachtige energieën.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org