De 9D Arcturiaanse Raad ∞ ‘Codes om de geheimen in je DNA te ontsluiten’

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
‘Codes om de geheimen in je DNA te ontsluiten’

Gechanneld door Daniel Scranton – 13 Februari 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We staan op het punt een belangrijke doorbraak te maken in onze pogingen om door te dringen tot de mensen die onze transmissies niet bewust ontvangen. We weten dat diegenen van jullie die deel uitmaken van het ontwaakte collectief, jullie bijdragen leveren aan het verspreiden van boodschappen van mededogen, vergeving en onvoorwaardelijke liefde aan jullie medemensen. Maar we weten ook dat er manieren zijn om jullie medemensen te bereiken die veel verder gaan dan wat de fysieke geest kan bevatten, en we zoeken naar de juiste codes om dit bereiken.

Wij werken vaak met onhoorbaar geluid om de mensheid te bereiken. Wij zijn in staat geluiden te creëren die bepaalde ervaringen in een persoon teweegbrengen. De persoon hoeft het geluid niet eens te horen om het geluid het gewenste effect te laten hebben. De codes waar we aan werken en die we toevoegen aan onhoorbare geluiden, zijn codes voor het ontsluiten van geheimen die zijn ingebed in jullie cellen en in jullie DNA.

Jullie bestaan al zo lang in dit universum, waarvan je net het topje van de ijsberg begint te ontdekken, en het is ons doel om meer onbewuste herinneringen los te wrikken, zodat jullie jezelf vollediger kunnen leren kennen zoals jullie werkelijk zijn. Jullie zijn het universum, vermomd als mens, en het is tijd dat jullie deze waarheid volledig erkennen, een waarheid die alles verandert wanneer jullie haar volledig belichamen. Daarom werken wij zo ijverig om precies de juiste codereeksen te vinden en de perfecte timing te zoeken om deze aan ieder van jullie te geven, zodat jullie jezelf leren kennen als je volledige zelf en als zodanig in de wereld gaan werken, waardoor natuurlijk alles op Aarde zal veranderen.

Er zit zoveel meer in jullie dan je op het eerste gezicht zou zeggen, maar wij kunnen het nog steeds zien, voelen en weten. Wij blijven achter de schermen werken om jullie de waarheid te laten beseffen van wie jullie werkelijk zijn in dit leven, voordat jullie je bewustzijn verschuiven. We willen dat jullie genieten van de rest van de reis en dat kun je alleen  als je bekrachtigd bent met de waarheid van wie je werkelijk bent als het hele universum dat zich voordoet als één uniek menselijk wezen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke