De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Breng Jezelf Naar de 5e Dimensie of Val Terug naar 3D

De 9D Arcturiaanse RaadBreng Jezelf Naar de 5e Dimensie of Val Terug naar 3D

Gechanneld door: Daniel Scranton 3 Augustus 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn blij om ons met jullie allemaal te verbinden.

We zijn zo blij dat we zovelen van jullie op deze manier kunnen contacteren. Wij waarderen ieder van jullie die bereid is om ons en ons perspectief op wat jullie op Aarde beleven te ontvangen. Het is je misschien opgevallen dat er op dit moment veel leraren zijn en als gevolg daarvan zijn er heel veel perspectieven om uit te kiezen als je waarheid. Dit is de aard van de vierde dimensie, de trillingsfrequentie waarin jullie op dit moment vertoeven.

Jullie mogen beslissen welk aspect van de vierde dimensie je wilt ervaren. Er zijn lagere en hogere aspecten en het is gemakkelijk voor je om te herkennen over welk aspect iemand het heeft wanneer hij/zij een stukje informatie of een spirituele lering geeft. Als er ook maar een beetje nadruk ligt op een slachtoffer/dader type ervaring en/of een wij-tegen-hen mentaliteit, dan richt die persoon zich op de lagere aspecten van de vierde dimensie. In feite recyclen ze de derde dimensie naar de vierde en vragen ze je in zekere zin om te geloven dat jullie nog steeds driedimensionale wezens zijn die in die specifieke trillingsfrequentie werken.

Degenen die jullie de hogere aspecten van de vierde dimensie geven, praten met jullie over wat je kunt doen om jezelf te bekrachtigen. Zij zullen de nadruk leggen op liefde, mededogen en vergeving. Zij zullen je ook vertellen over hoe je je werkelijkheid kunt creëren en ze zullen de nadruk leggen op eenheidsbewustzijn en eenheid. De lagere aspecten van de vierde dimensie leggen nog steeds de nadruk op afscheiding, segregatie en concepten als donker-tegen-licht. Degenen die jullie de hogere aspecten van de vierde dimensie laten zien, leggen de nadruk op integratie, eenheid en verbondenheid.

Jullie zijn de lichtwerkers van de wereld, maar jullie zijn geen strijders en jullie zijn er niet om het duister te verslaan. Maar jullie zijn er om de duisternis in anderen en in jezelf te zien en te vergeven. Jullie zijn er om te erkennen dat duisternis altijd haar oorsprong vindt in trauma en daarom kunnen jullie mededogen voelen voor jezelf en anderen voor de duisternis waar jullie in en mee hebben gespeeld. En als je dat doet, zal het gemakkelijker voor je zijn om je ware en volledige zelf te zijn. Het zal gemakkelijker voor je zijn om onvoorwaardelijke liefde te worden en dan de verschuiving naar de vijfde dimensie te voltooien.

Jullie moeten echt aandacht besteden aan hoe je je voelt tijdens dit ascensieproces, en jullie moeten echt erkennen dat hoe je je voelt je eigen verantwoordelijkheid is. Het is jouw creatie en als het negatief is is het aan jou om het te verwerken en los te laten. Er wacht op degenen die bereid zijn aan zichzelf te werken zo’n enorme hoeveelheid positieve energie dat we het onmogelijk recht kunnen doen met woorden of analogieën. We willen alleen dat jullie weten dat er een beloning is voor het werken aan jezelf, voor het kiezen van de hoofdweg, en voor het afleiden van je aandacht van wat anderen doen die nog steeds in het duister spelen.

Jullie zijn er om iedereen te redden en dat begint bij jezelf. De enige manier om jezelf te redden is je aandacht op jezelf te vestigen en de eenvoudige vraag te stellen: “Hoe kan ik beter zijn? Hoe kan ik beter doen? Hoe kan ik meer worden van dat wat ik werkelijk ben, namelijk onvoorwaardelijke liefde? Die vraag zijn er drie geworden, maar jullie begrijpen dat het zo eenvoudig is en daarom geven we het jullie zo eenvoudig. Jullie levens zijn al ingewikkeld en complex genoeg en jullie benadering van spiritualiteit zou eenvoudig moeten zijn. En dat kan het zijn als jullie het toelaten. Zorg goed voor jezelf, doe het werk dat gedaan moet worden en je zult jezelf naar de vijfde dimensie brengen, eerder vroeger dan later.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Marieke – voor wakkeremensen.org