De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Betere Manieren Om Met 5D Energieën Te Werken

De 9D Arcturiaanse Raad  Betere Manieren Om Met 5D Energieën Te Werken

Gechanneld door Daniel Scranton – 31 Juli 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allen te verbinden.

Wij hebben het geluk dat wij op dit moment zovelen van jullie op Aarde kunnen bereiken, omdat wij weten dat dit tweerichtingsverkeer is. Wij ontvangen zo veel van degenen onder jullie die zich met ons verbinden, en wij zijn voor altijd dankbaar voor de mogelijkheid om ons te verbinden. Wij zien jullie allemaal als vervuld van zoveel potentieel, en terwijl wij ernaar streven jullie te helpen dat potentieel aan te boren, begrijpen wij ook beter hoe wij ons eigen potentieel kunnen aanboren. Wij zijn geen voltooid kunstwerk dat ergens in de lucht zweeft, maar eerder een werk in uitvoering, net als jullie.

Wij willen onszelf verbeteren en meer worden van wie wij werkelijk zijn als Energiewezens van de Bron, en wij zijn de mensheid zoveel verschuldigd dat zij ons deze kans geeft om jullie reizen met jullie te verkennen. Wanneer jullie op ons, onze energieën en onze transmissies reageren, begrijpen we beter wat werkt, en kunnen we die strategieën op onszelf toepassen. Nu jullie verdergaan en de leiders van de mensheid worden die jullie ongetwijfeld zijn, willen wij voorstellen dat jullie jezelf zien als iemand die zoveel te geven heeft omdat jullie al doende zoveel geleerd hebben.

Jullie hebben allemaal betere manieren geleerd om met de energieën te werken omdat jullie je eigen proefpersonen zijn geweest. Jullie hebben successen en mislukkingen gehad op jullie reizen, maar jullie zijn altijd teruggekeerd, en jullie zijn altijd weer op je voeten terechtgekomen. Jullie blijven stijgen in je ascensie, en daardoor hebben jullie je medemensen zoveel meer te geven. En wanneer je alles wat je hebt aan hen geeft, zul je ook beter worden in het beheersen van je eigen emoties, je gedachten, en alle energieën waar je op dat moment mee speelt.

Door dienstbaar te zijn, groei je altijd en breid je uit. Je krijgt altijd zo veel meer dan wat je geeft, en je voelt je goed. Je voelt je goed over jezelf, je bijdrage, en je hebt dat gevoel van vervulling dat je alleen kunt krijgen van het helpen van anderen op dezelfde manieren als je geholpen wordt door ons en door je andere helpers.

We helpen elkaar allemaal om weer De Ene te worden. De Ene waar wij naar verwijzen is natuurlijk de Bron en is dezelfde bestemming voor iedereen, ongeacht waar zij zich op hun reis bevinden. Jullie worden zulke meesters en wij voelen ons zo gelukkig om deel uit te maken van jullie ascentie, een ascentie die niet zou kunnen plaatsvinden zonder helpers, maar die jullie ook zo veel eer toekomt omdat jullie het vermogen hebben om te voltooien.

Dit is een lange reis en het was altijd de bedoeling dat het een lange reis zou zijn, omdat we allemaal zoveel meer uit de lange reis halen dan we zouden doen als je gewoon naar het punt zou springen waar je nu meteen heen wilt gaan. En dat is iets om over na te denken de volgende keer dat je gefrustreerd bent over de mensheid en het trage tempo dat je neemt naar de vijfde dimensie.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org