De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Ben jij een Veranderaar, een Lichtwerker?

De 9D Arcturiaanse RaadBen jij een Veranderaar, een Lichtwerker?

Gechanneld door Daniel Scranton – 16 Augustus 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij vieren elke kleine overwinning die jullie hebben als een menselijk collectief. Elke keer dat jullie als groep vooruitgang boeken in jullie spirituele evolutie, kunnen we dat voelen en we merken de positieve invloed die jullie vooruitgang heeft op het hele universum. Voor het geval je dacht dat je niet genoeg invloed had of dat je niet genoeg bijdroeg aan je samenleving of aan het universum, moet je dit weten. Elke keer dat je mediteert, maak je een verschil. Elke keer dat je een daad van vriendelijkheid verricht, maak je een verschil. Elke keer dat je bewust je vibratie verhoogt, maak je een verschil en al die keren dat je een verschil hebt gemaakt, tellen bij elkaar op.

Samen creëren jullie heel wat beweging in het collectieve bewustzijn van de mensheid. De beweging komt van jullie algehele trillingsfrequentie en die gaat altijd alleen maar omhoog. Onthoud dat wanneer je om je heen kijkt en denkt dat de hemel naar beneden komt. Hij valt echt niet en wanneer je toegeeft aan dat idee verlaag je slechts tijdelijk je vibratie, maar je zit nog steeds in een opwaartse spiraal en je zult altijd in een opwaartse spiraal zijn omdat je nergens anders heen kunt. Het is tijd om schuldgevoelens en schaamte los te laten en jezelf met heel veel eigenliefde te omarmen zoals je bent.

Hou alleen al van jezelf omdat je er bent en bestaat in de dichtheid om je heen. Heb jezelf lief omdat je bereid bent een chaotische omgeving binnen te gaan en er tegelijkertijd voor kiest om een van de verschilmakers te zijn, een van de lichtwerkers. Jullie zijn als collectief zo ver gekomen en jullie zullen dat blijven doen, ongeacht of jullie hier en daar een misstap begaan in jullie persoonlijke leven. Het is niet de bedoeling dat jullie perfect zijn en iedere keer dat je zo’n misstap begaat, heb je een nog groter verlangen om het beter te doen, om beter te zijn, om meer te helpen.

Wij willen je zeggen dat zelfs jullie intenties om dienstbaar te zijn en te evolueren een verschil maken. Jullie voegen iets toe aan het reusachtige collectief van gedachtevormen met iets dat krachtig en goedbedoeld is, iets dat anderen kan en zal beïnvloeden om ook meer te willen doen en meer te willen zijn. Jullie zijn de veranderaars, de wegbereiders, de lichtwerkers en nog veel meer voor de mensheid in deze tijd en wij willen jullie verzekeren dat alles wat jullie doen, denken en zeggen effect heeft en dat jullie je in de juiste richting blijven bewegen.

Jullie blijven opbloeien tot je hogere zelf met heel weinig moeite. Het gaat er niet om wat je doet of hoeveel moeite je ervoor doet. Het gaat erom dat je je gezond verstand bewaart en de tijd neemt om naar binnen te gaan, om je emoties te verwerken. Het gaat erom dat je op Aarde blijft, ook al voel je heel vaak dat je zo graag naar huis wil. Door daar te blijven, creëren jullie een web van energie dat over de hele planeet loopt en zovelen helpt. Onderschat jezelf nooit, want wij doen dat niet en wij doen dat niet omdat we de vooruitgang kunnen voelen die jullie maken op elk moment van elke dag op Aarde.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten ons met jullie te verbinden.

Vertaling: Marieke – voor wakkeremensen.org