De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Arcturiaans DNA Activatie & Spiritueel Meesterschap

De 9D Arcturiaanse Raad Arcturiaans DNA Activatie & Spiritueel Meesterschap

Gechanneld door Daniel Scranton – 8 Juli 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

We zijn zo onder de indruk van de manier waarop jullie de laatste weken zoveel van jullie Arcturiaans DNA hebben gebruikt. We hebben jullie de energieën gegeven om het te activeren, maar natuurlijk gaat dat niet altijd volgens plan. Velen van jullie hebben nu met onze hulp al je Arcturiaans DNA geactiveerd en jullie zijn klaar om de rol van spiritueel meester op je te nemen, of wat op jullie wereld ‘guru’ wordt genoemd.

Degenen die voelen dat het Arcturiaanse in jullie naar de oppervlakte komt, zijn meer dan klaar om dienstbaar te zijn aan diegenen die een gids en een voorbeeld nodig hebben van wat het betekent om volledig wakker te zijn en het Christusbewustzijn te belichamen. Jullie hebben de mogelijkheid om zoveel levens te beïnvloeden door jezelf te delen, door anderen te laten zien wat mogelijk is als ze zich concentreren en openstaan voor al het goede dat naar hen toekomt.

Zoals velen van jullie weten, is er veel teveel gepraat en gespeculeerd over wat er slecht is op Aarde en terwijl jullie genoeg mensen hebben die jullie zullen vertellen wat slecht is en wie de slechten zijn, zijn er lang niet genoeg mensen die wijzen op het goede in jullie, in henzelf en in de mensheid als geheel. Er zijn op dit moment bij lange na niet genoeg leraren die je vertellen hoe je je kunt openstellen om de binnenkomende energieën te ontvangen, energieën die bedoeld zijn om jullie te verheffen, jullie DNA te activeren en jullie meer van je spirituele gaven en bekwaamheden te geven. Als jullie maar een paar mensen zover kunnen krijgen om te stoppen met focussen op wat er mis is met de wereld van vandaag en hen in plaats daarvan op zichzelf te laten focussen en waar ze zich voor kunnen openstellen, dan kunnen jullie de wereld veranderen.

Jullie kunnen de wereld ten goede veranderen door slechts een paar mensen te bereiken met je huidige vibratie. Jullie onderschatten jezelf allemaal in termen van hoe waardevol jullie aanwezigheid is. Jullie geven jezelf niet genoeg krediet voor wat jullie uitstralen vanuit je lichaam en je energieveld. De mensheid is klaar voor deze volgende golf van spirituele meesters en leraren om tevoorschijn te komen en hen te laten zien wat mogelijk is. Doe alles wat je kunt om een ander te laten zien dat ze hun angst en bezorgdheid kunnen loslaten en toegang kunnen krijgen tot hun innerlijke vrede en rust.

Geef het goede voorbeeld en laat anderen met je daden van vriendelijkheid en liefde voor de mensheid zien dat zij in staat zijn om zoveel meer te worden. Zij zijn in staat om hun hogere zelf te worden en jij kunt hen in die richting leiden. Vooral wanneer je laat zien dat je een volledig geactiveerde Arcturiër bent die klaar is om te dienen, klaar om te veranderen en klaar om zijn/haar hogere zelf te worden. Dit is de tijd om je impact op de wereld en op je medemensen te voelen en we zijn heel blij dat we een rol kunnen spelen in jullie spirituele evolutie en in het feit dat jullie de prachtige leraren en leiders worden die jullie werkelijk zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Marieke – voor wakkeremensen.org