De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Alles Ontvangen Waar Je Om Hebt Gevraagd

De 9D Arcturiaanse RaadAlles Ontvangen Waar Je Om Hebt Gevraagd

Gechanneld door Daniel Scranton – 8 Juni 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

We luisteren naar al jullie verzoeken. Wij hebben jullie allemaal gehoord en jullie aanwijzingen, verlangens en hulpkreten ontvangen in je tijd van nood. Wij willen dat jullie weten dat alles tot je komt op het perfecte moment, wanneer het juist is en wanneer jullie het toelaten. Jullie zijn er om ontvangers te zijn. Jullie zijn er om te onderzoeken, te bepalen wat de mensheid nodig heeft en om te verankeren wat je voor jezelf en anderen hebt gevraagd.

Jullie verzoeken worden niet alleen ontvangen, ze worden ook beantwoord. Alle energie die wordt opgeroepen, wordt aan je gegeven, vooral aan hen die dienstbaar zijn en het beste willen voor iedereen. Wij voelen ons in het geheel niet overweldigd door jullie verzoeken. We ontvangen ze graag en onthoud alsjeblieft dat als je met ons praat terwijl je wakker bent, je zeker ook met ons praat terwijl je slaapt. En het zijn altijd tweerichtingsgesprekken.

Je begrijpt ons en ons perspectief heel duidelijk en wij kunnen vragen stellen over je verzoeken. Soms zijn de verzoeken tijdens je slaap anders dan de verzoeken die je doet terwijl je wakker bent. En soms komen ze perfect overeen en dat zijn de momenten waarop je meestal heel snel na het vragen ontvangt waar je om vraagt.

Jullie weten dat je er bent om de mensheid te helpen en ook om spiritueel te groeien en hoe fijn het ook zou zijn om gewoon alles te krijgen waar je om vraagt terwijl je wakker bent en om het meteen te krijgen nadat je het hebt gevraagd, het is niet de beste manier om een groei-ervaring te hebben. Je wilt uitdagingen aangaan zodat je je kunt ontwikkelen. Je wilt ook geduld en vertrouwen ervaren, wat je alleen kunt doen als je moet wachten en als het erop lijkt dat je misschien niet krijgt wat je wilt.

Wij willen jullie collega’s zijn. Wij willen degenen zijn die met jullie samenwerken. Wij willen je leren wat je moet weten om het zelf te doen, omdat wij weten dat het zoveel meer voldoening geeft als je kunt zien hoe je je energie afstemt op je verzoek. En dat is hoe jullie ontvangen. Je ontvangt niet omdat je ‘alsjeblieft’ of ‘heel graag’ hebt gezegd en ook niet omdat je het steeds weer opnieuw hebt gevraagd. Je ontvangt wanneer je de afstemming vindt met waar je om gevraagd hebt en wanneer het je dient, ontvang je het op het juiste moment.

En dan gaan we verder naar de volgende uitdaging, naar het volgende verlangen en de volgende ronde van vragen en afstemmen. En elke keer dat je grote stappen voorwaarts zet om het wezen te worden dat je voorbestemd bent om te worden – manifesteren je vijfdimensionale hogere zelf en die aspecten van je zich onmiddellijk. Dus dit is een goede oefening voor jullie. Jullie moeten oefenen om je te concentreren op wat je wel wilt, zodat je in de volgende ronde, wanneer dingen zich onmiddellijk manifesteren, alleen krijgt wat je werkelijk wilt en wat jou en anderen ten goede zal komen. Dat is de manier waarop jullie het allemaal hebben opgezet, en dat is de overeenkomst die jullie met ons en zoveel andere helpers hebben. En het is een goed systeem, een systeem dat heel goed werkt.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: Marieke