De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Afstemmen op de Bron & de Krachten van Licht

De 9D Arcturiaanse RaadAfstemmen op de Bron & de Krachten van Licht 

Gechanneld door Daniel Scranton – 10 Juli 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij zijn op ons best wanneer we jullie daar in fysieke vorm op Aarde allemaal helpen. Wij stemmen ons meer af op het perspectief en de agenda van de Bronenergie wanneer wij de mensheid helpen. We weten dat we op één lijn zitten wanneer we dienstbaar zijn, en we meer Bronenergie door ons heen kunnen voelen stromen. We voelen ons levendiger.

Jullie kunnen allemaal diezelfde ervaring hebben door iedereen op Aarde te helpen of ze nu een menselijke, plantaardige, dierlijke of minerale vorm hebben. Wanneer je zelfs maar probeert dienstbaar te zijn, stem je je af op de Bron en krijg je meer toegang tot de energie van de Bron. Stop daarom de stroom van Bronenergie niet door te klagen over het feit dat je niet meer kunt doen of dat je niet weet wat je in een bepaalde situatie moet doen. Blijf in de stroom van de Bron door je te blijven concentreren op het feit dat je wilt helpen en weet dat je je op ons kunt afstemmen. Je kunt je afstemmen op Moeder Aarde, je kunt je afstemmen op de zon, je kunt je afstemmen op de Bron of je kunt je afstemmen op een willekeurig aantal hoger dimensionale collectieven, raden en zelfs individuele wezens die willen helpen.

Je hoeft het niet allemaal uit te zoeken en dat is wat velen in de war brengt. Sommige mensen geven het op voordat ze zelfs maar begonnen zijn met dat streven naar dienstbaarheid vanwege de beperkingen van de menselijke geest. Beperkingen die je vertellen dat je maar één persoon bent en ideeën zoals: ‘Hoe zou ik ooit de impact kunnen maken die ik wil maken als één enkel, eenzaam menselijk wezen?’ Je bent nooit alleen en je bent altijd meer op één lijn met de krachten van het licht wanneer je je verlangen en je intentie om te helpen handhaaft.

Wij weten dat jullie elke gelegenheid zullen aangrijpen om de acties te ondernemen die jullie kunnen ondernemen, dus wij maken ons geen zorgen over jullie effectiviteit of het bereik waarmee jullie het licht kunnen verspreiden. Wij begrijpen beter hoe het Aardse vlak werkt dan bijna alle mensen, omdat wij kunnen zien wat jullie met je fysieke ogen niet kunnen zien. Wij kunnen aanvoelen wat de meesten niet kunnen, en wij kunnen te allen tijde de impact voelen die jullie hebben op het menselijk collectieve bewustzijn, zelfs wanneer jullie slapen. Daarom nodigen wij je uit ons te vertrouwen als wij zeggen dat je zoveel goeds doet en zoveel vooruitgang boekt. Jullie werken met de rasters, de leylijnen, de energie die over, door en rondom Moeder Aarde loopt en het werk dat jullie doen is prachtig.

Jullie moeten alleen die mentaliteit loslaten die zegt dat het jullie acties zijn die het krachtigst en effectiefst zijn, want het is jullie bewustzijn. Het is nu, het is altijd zo geweest en het zal altijd je bewustzijn zijn dat het verschil maakt dat je op de planeet Aarde wilt maken.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.” Vertaling: Marieke – voor Wakkeremensen.org