De 9D Arcturiaanse Raad ∞ 2022: Het Jaar Dat Jullie Je Macht Terugnemen.

De 9D Arcturiaanse Raad2022: Het Jaar Dat Jullie Je Macht Terugnemen.

Gechanneld door Daniel Scranton – 17 December 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij zijn zeer verheugd om jullie onze kijk op jullie komende jaar aan te bieden, het jaar dat op jullie kalenders bekend staat als 2022. Allereerst willen we jullie erop wijzen dat we jullie twee jaar geleden hebben verteld dat de jaren van 2020 het decennium van het ontwaken zou zijn, en dat zijn ze zeker, zo blijkt uit alles. We willen iedereen er ook graag aan herinneren wat onze definitie van wakker zijn is. Voor ons heeft wakker zijn niets te maken met het verzamelen van informatie op het internet, maar heeft het alles te maken met het kennen van jezelf als Bron Energiewezens en het zien van alle anderen als Bron Energiewezens.

Als je eenmaal begrijpt dat er geen afscheiding is tussen jou en de Bron en jou en alle anderen, dan kun je werken als een oneindig en eeuwig Schepperwezen dat liefde en mededogen in je hart heeft. Wakker zijn heeft, vanuit ons perspectief, niets te maken met samenzweringstheorieën. Het heeft niets te maken met weten wie wat werkelijk achter de schermen doet en wie wel en wie geen lid is van een of andere duistere cabalgroep, maar we begrijpen dat dit soms de wegen zijn waarlangs mensen naar leraren zoals wij komen, leraren die jullie informeren over wie jullie werkelijk zijn en die die boodschap keer op keer onder de aandacht brengen.

Daarom weten wij dat alles wat bestaat, bestaat met een reden, en die reden is altijd om jullie te dienen. Dat gezegd hebbende, zouden wij er voor jullie allemaal de voorkeur aan geven als jullie niet naar voorspellingen over 2022 zouden kijken, en jezelf bewust of onbewust op een tijdlijn zouden zetten waar je niet op hoeft te zijn of niet op wilt zijn. Je hoeft niet mee te gaan in wat iemand anders zegt dat er volgend jaar gaat gebeuren, alleen maar omdat ze een paar interessante dingen te zeggen hebben over andere aspecten van het leven op planeet Aarde waar je mee resoneert. Maar in plaats daarvan, maak van 2022 het jaar dat jullie je macht terugnemen. Maak dit het jaar dat jullie je weten van wie je werkelijk bent gebruikt om een betere realiteit te creëren voor jou en voor alle anderen daar op Aarde.

Laat dit het jaar zijn dat je naar voren treedt als de leraar, de leider en de genezer die je bedoeld was te zijn, en laat dit het jaar zijn dat je de nieuw ontwaakten wegleidt van wat hen niet dient en naar wat hen wel dient. Het zal ieder van jullie altijd dienen om te weten wie je werkelijk bent en om dat weten in praktijk te brengen, want jullie zijn Schepperwezens. Jullie zijn er niet alleen om te leven in een vooraf bepaalde reeks omstandigheden die zich voor jullie zullen ontvouwen.

Jullie zijn er om te kiezen, en één goed ding dat voorspellingen doen is dat ze jullie de gelegenheid geven te kiezen uit vele verschillende tijdlijnen die worden verlicht door degene die de voorspelling doet. Wanneer we nu zeggen: “Neem je macht terug”, dan hebben we het niet over het terugnemen macht van iemand anders die het van je heeft afgenomen. We hebben het over het loslaten van het hele idee dat iemand anders jouw macht van je zou kunnen afnemen en over het besef dat je die macht al die tijd al in je had.

Dat betekent dat je stopt met wachten op iets dat van buitenaf moet gebeuren, zoals volledige openbaarmaking, NESARA, GESARA, een of andere frequentieaanpassing van een technologie waar je voorheen geen toegang toe had, zoals een Med Bed. Je hoeft niet te wachten op een valuta reset om meer dan genoeg te hebben. Je hoeft niet te wachten op schepen die landen of op een zonneflits of een andere grote gebeurtenis buiten jou.

Nu krijgen jullie natuurlijk de hele tijd hulp. De zonnewende-energieën zullen helpen. De gidsen en het galactische team dat je om je heen hebt zullen blijven helpen, maar je hebt niemand buiten je nodig in menselijke vorm om je te vertellen dat e.t.s bestaan en jou een stapel geld te geven. Je kunt je eigen versie van de vijfde dimensie creëren en er nu in leven, maar je kunt dat alleen doen als je erkent dat de kracht altijd al in je heeft gezeten.

En als je daar eenmaal voor ontwaakt, en je begint er toegang toe te krijgen, zul je nooit meer terug willen naar dat derde-dimensionale type van wij-tegen-hen, slachtoffer-en-dader mentaliteit. Het dient je niet; je speelde het spel voor een tijdje. Je hebt er bepaalde emoties door ervaren, maar nu is het tijd om verder te gaan. Het is tijd om verder te gaan naar het vijfdimensionale, eenheid, eenheidsbewustzijn paradigma waar jullie naar toe gaan, maar waar jullie sneller en vreugdevoller naar toe kunnen gaan als jullie dat bewust doen, en dat is waar jullie 2022 om draait.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org