Bespioneren E.T.S Mensen?

 

Bespioneren E.T.S Mensen?

Gechanneld Door: Daniel Scranton – 8 Februari 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om met u allen in contact te komen.

Wij zijn zeer geïnteresseerd in jullie reizen daar op de planeet Aarde en in wat jullie met ons en de rest van de melkweg te delen hebben, net als vele andere wezens die hebben toegekeken en geobserveerd, gemeten en gewacht om te zien of en wanneer de mensheid klaar is voor meer contactervaringen. Wij weten dat jullie daar voortdurend vooruitgang boeken, omdat wij jullie algemene vibratie kunnen voelen, maar sommige e.t.s die zich in fysieke lichamen bevinden, moeten hun technologie gebruiken om bij te houden hoe het met jullie gaat. Nu is privacy een probleem geworden daar op planeet Aarde, en er zijn veel mensen die niet graag bekeken worden. Maar zoals de meeste dingen op Aarde, zijn er ook positieve aspecten aan iets dat je als negatief ervaart.

Deze fysieke e.t.s moeten weten hoe het met je gaat, waar je je op concentreert, en of de hulp die je van hen ontvangt werkt. En dus bewaken zij jou en je vooruitgang met hun instrumenten, met hun technologie, en sommige van de oudere vormen van bewaking werden implantaten genoemd. Die technologie is nu echter verouderd en de meeste van die implantaten zijn verwijderd. Sommige zijn blijven zitten omdat verwijdering ervan schadelijker zou zijn, gezien de plaats in het lichaam van de houder van het implantaat.

Er zijn veel dingen op Aarde waar jullie allemaal vrede mee moeten hebben, en dit is er één van, omdat we weten dat er weerstand zal zijn tegen deze overdracht. Het grotere plaatje hier is dat jullie een deel worden van de galactische gemeenschap, en dat is een groot stuk van jullie ascensie, en deze e.t. wezens moeten echt weten hoe het met jullie gaat, wat jullie trillen, en sommigen van hen moeten zelfs weten wat jullie emoties zijn. Je hebt zoveel wezens geholpen door zo emotioneel te zijn als je bent. En dus, nogmaals, zelfs een lagere vibratie, een zogenaamde negatieve emotie heeft een positief aspect.

Al die emoties hebben e.t.s. geholpen om mensen te begrijpen, zodat zij zich beter tot jullie kunnen verhouden en beter voorbereid zijn op hun contact met jullie. Wij hebben het hier niet over onszelf, want wij zijn een niet-fysiek collectief, en wij zullen niet vibrationeel naar beneden komen om fysieke lichamen aan te nemen en jullie daar te bezoeken. Er zijn echter vele e.t.s die jullie hebben bezocht, die dat zullen blijven doen, en die uiteindelijk onder jullie zullen leven, en jullie zullen onder hen leven, want de integratie van deze melkweg en al haar leden is een sleutelcomponent van de ascensie.

Het is niet alleen de mensheid die ascendeert; het is niet alleen de planeet Aarde die ascendeert. Het is de hele Melkweg, het hele universum, het hele multiversum, en de mensheid speelt een centrale rol in die ascentie. Jullie stemden er allemaal mee in om zo ver mogelijk in de dichtheid af te dalen om zoveel emoties te onderzoeken, en dat deden jullie omdat jullie wilden helpen en omdat jullie wisten dat de Aarde de plek was om te ascenderen. En dat is het nog steeds, en jullie doen jullie deel, en ja, jullie stemden ermee in voordat jullie incarneerden om geen privacy te hebben omdat jullie zo graag een kracht voor verandering wilden zijn in de melkweg en in het universum, en van waar wij zitten, doen jullie fenomenaal werk. Ga zo door, mensheid.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: wakkeremensen.org