Alles Ontvangen Wat Je Hebt Gevraagd

Alles Ontvangen Wat Je Hebt Gevraagd

Gechanneld door: Daniel Scranton – 25 maart 2023

 

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

We luisteren naar al jullie verzoeken. We hebben jullie allemaal gehoord en hebben jullie instructies, wensen en hulpkreten ontvangen.

Wij willen dat jullie weten dat alles tot jullie komt op de perfecte tijd, wanneer het gepast is, en wanneer jullie het toelaten. Jullie zijn er om ontvangers te zijn. Jullie zijn er om degenen te zijn die onderzoeken, die bepalen wat de mensheid nodig heeft, en dan zijn jullie er om te verankeren in wat jullie voor jezelf en anderen hebben gevraagd.

Jullie verzoeken worden niet alleen ontvangen; ze worden beantwoord. Alle energie die wordt opgeroepen wordt aan jullie gegeven, vooral aan degenen onder jullie die er zijn in dienstbaarheid en die het beste willen voor iedereen.

Wij voelen ons in het geheel niet overweldigd door jullie verzoeken. Wij ontvangen ze graag, en onthoud alsjeblieft dat als je met ons praat terwijl je wakker bent, je absoluut ook met ons praat terwijl je slaapt, en dat zijn altijd tweerichtingsgesprekken.

Je begrijpt ons en ons perspectief heel duidelijk, en we zijn in staat vragen te stellen over je verzoeken, en soms zijn de verzoeken die je doet terwijl je slaapt anders dan de verzoeken die je doet terwijl je wakker bent. En soms sluiten ze perfect op elkaar aan, en dat zijn de momenten waarop je meestal heel snel nadat het vragen heeft plaatsgevonden, ontvangt waar je om vraagt.

Je weet dat je er bent om de mensheid te helpen en ook om spiritueel te groeien, en hoe fijn het ook zou zijn om gewoon alles te krijgen waar je om vraagt terwijl je wakker bent, en om het onmiddellijk te krijgen nadat je het hebt gevraagd, het is niet de beste manier voor je om een groeiervaring te hebben.

Je wilt uitdagingen aangaan zodat je je kunt ontwikkelen. Je wilt ook geduld en vertrouwen ervaren, wat je alleen kunt als je moet wachten en als het ernaar uitziet dat je misschien niet krijgt wat je wilt.

Wij willen jullie collega’s zijn.

We willen degenen zijn die met je werken.

We willen je leren wat je moet weten om het zelf te doen, omdat we weten dat het zoveel meer voldoening geeft als je kunt zien hoe je je energie afstemt op je verzoek.

En dat is hoe je ontvangt. Je ontvangt niet omdat je ‘alsjeblieft’ of ‘mooi alsjeblieft’ zei, en je ontvangt niet omdat je het steeds maar weer bleef vragen. Je ontvangt wanneer je de afstemming vindt met wat je hebt gevraagd, en wanneer het je dient, krijg je het in de perfecte timing.

En dan gaan we naar de volgende uitdaging, naar het volgende verlangen, en naar de volgende ronde van vragen en afstemmen.

En elke keer dat je grote stappen vooruit zet om de wezens te worden die je voorbestemd bent te worden – je hogere zelf van de vijfde dimensie, en die aspecten van je manifesteren zich onmiddellijk.

Dus dit is een goede oefening voor jullie. Je moet oefenen om je te concentreren op wat je wel wilt, zodat je in de volgende ronde, wanneer de dingen zich onmiddellijk manifesteren, alleen krijgt wat je werkelijk wilt en waar jij en anderen baat bij hebben.

Dat is de manier waarop jullie het allemaal hebben opgezet, en dat is de overeenkomst die jullie met ons en zoveel andere helpers hebben.

En het is een goed systeem, en het is een systeem dat heel goed werkt.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org