2023 en Daarna: Het galactische tijdperk van de mensheid


2023 en Daarna: Het galactische tijdperk van de mensheid

Gechanneld door Daniel Scranton – 30 December 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om met jullie allen in contact te komen.

Wij zijn erg gevoelig voor energie, zoals de meesten van jullie die deze transmissies regelmatig ontvangen. We weten wanneer iets goed voelt en wanneer iets niet goed voelt. En soms zijn er zeer goedbedoelende wezens en collectieven die de mensheid benaderen op een manier die voor ons vreemd aanvoelt, en wij doen er alles aan om ons met hen te verbinden op dezelfde manier als wij ons met jullie allen verbinden om hen te laten weten dat hun benadering ons niet juist lijkt. Nu, degenen onder jullie die zich bewust zijn van buitenaardse betrokkenheid bij de evolutie van jullie bewustzijn moeten erkennen dat jullie soms zijn geholpen en soms zijn gehinderd, en soms was het door goedbedoelende e.t.s en andere keren was het door e.t.s die hun eigen agenda hadden die meer op eigenbelang was gericht.

Het is allemaal gebeurd om jullie de ervaringen te geven die jullie als zielen toch al wilden hebben. Dus wat wij jullie zeggen is dat jullie je geen zorgen hoeven te maken over wat negatief georiënteerde ET’s zouden kunnen doen als zij toegang zouden krijgen tot jullie allemaal. Alles dient jullie, en alles dient jullie spirituele evolutie. Valt dat nu altijd samen met het krijgen van wat je wilt vanuit het niveau van je ego? Nee. Maar dat is niet erg, want als je niet krijgt wat je wilt, word je creatief. Je bent op je creatiefst als je niet alles hebt wat je nodig hebt.

We vertellen jullie dit omdat we aan de vooravond staan van het Galactische Tijdperk voor de mensheid, en we willen niet dat mensen zich zorgen blijven maken en zelfs bang zijn dat er negatief georiënteerde e.t.s komen. Soms is er maar zoveel dat we kunnen doen om jullie ervan te overtuigen dat alles volgens plan verloopt en dat alles goed zal komen. Soms kunnen we jullie niet op andere gedachten brengen, wat we ook zeggen, omdat jullie er voor gekozen hebben het pad van negativiteit, pessimisme en het zoeken naar het gebrek in elke situatie te bewandelen. Zoals we eerder zeiden, hebben zelfs negatief georiënteerde e.t.s jullie geholpen, ondanks hun agenda.

Maar als we jullie dit vertellen, weten we dat bij sommigen van jullie de raderen gaan draaien, en dat jullie denken dat we jullie waarschuwen dat er negatief georiënteerde e.t.s op komst zijn, en dat jullie je geen zorgen hoeven te maken, omdat het uiteindelijk allemaal goed komt. Dat is niet wat we zeggen. We willen gewoon dat jullie je ontspannen, en we zoeken naar manieren om degenen onder jullie die zich nog steeds zorgen maken en bang zijn voor wat onvermijdelijk is, te ontspannen. Jullie zullen in de niet al te verre toekomst volledig en openlijk contact maken met jullie e.t.-vrienden, en het zal een stuk beter gaan voor degenen onder jullie die het omarmen, die weten dat jullie dat contact krijgen omdat jullie een bewustzijnsniveau hebben bereikt, niet omdat de Galactische Federatie van Wat dan ook haar waakzaamheid heeft laten verslappen.

Jullie hoeven je geen zorgen te maken over gevechten tussen e.t.s of bescherming tegen falende e.t.s. Alles komt goed, en jullie zullen de contactervaringen hebben waar jullie klaar voor zijn wanneer jullie er klaar voor zijn. En als jullie het Galactische Tijdperk van de Mensheid binnengaan, onthoud dan dat jullie dit alles creëren en dat het opnemen van meer wezens om mee te spelen deel uitmaakt van jullie creatie. Ze komen niet om jullie tot slaaf te maken of te redden. Zij komen omdat het leven interessanter wordt wanneer zij betrokken zijn op een manier die iedereen kan ervaren.

Jullie komen steeds dichter bij volledig en open e.t.-contact, en terwijl jullie naar de hemel kijken voor schepen, kijken jullie ook in jullie harten naar wat jullie weten dat daar is. Alle vibratie, alle bewustzijn, alle creativiteit, en alles wat je ooit zou kunnen wensen zit ook in je. Dus vergeet ook niet dat wanneer de dingen daarbuiten in het fysieke rijk veel interessanter worden. Jullie zullen nog steeds zoveel meer in je hebben, en je daarop concentreren zal je altijd van pas komen, ongeacht de leeftijd die jullie momenteel hebben. Van waar je nu bent, haal diep adem, ontspan, en stel je open voor het rijk van oneindige mogelijkheden voor 2023 en verder.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we vonden het fijn om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org