“2021 – Nieuw Jaar, Nieuwe Helpers”

De 9D Arcturiaanse Raad ∞“2021 – Nieuw Jaar, Nieuwe Helpers” 

Gechanneld door Daniel Scranton – 1 Januari 2021 

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden. 

Wij waren opgewonden voor jullie allen daar op Aarde, omdat we wisten dat jullie op dit punt in tijd als mensen een soort scheidslijn zouden kunnen creëren tussen het jaar 2020 en 2021. Wij wisten hoe jullie je zouden voelen om het nieuwe jaar binnen te gaan. Jullie kunnen in het menselijk collectieve bewustzijn een gevoel van hoop ervaren, omdat jullie een zucht van verlichting slaken zo’n uitdagend jaar te hebben doorstaan. 

Jullie hebben de neiging dit ook te doen, als zelfs het jaar dat je achterlaat slechts een gemiddeld jaar was. En dat zegt iets over de menselijke geest. Het laat zien dat jullie verwachten dat de dingen beter zullen worden; jullie hebben de neiging om in je hart een optimist te zijn. We willen ook zeggen dat jullie er baat bij hebben om door uitdagingen en beproevingen heen te gaan. Je groeit erdoor, je geneest en je laat los wat je niet langer dient. 

Als jullie dus een nieuwe cyclus rond jullie prachtige zon binnengaan, bedenk dan wat jullie in het nieuwe jaar willen loslaten. Wil je het negatieve denken loslaten? Wil je een laag zelfbeeld loslaten? Wil je beperkingen loslaten? Het is een tijd van vernieuwing en wedergeboorte, en het is de perfecte tijd om dat wat zwaar voelt achter je te laten, omdat er nu zoveel energieën om je heen zijn die je kunt ontvangen, die je kunt verankeren en die je beschikbaar kunt stellen voor de rest van de mensheid. 

Jullie zijn hier om te leiden, niet om te volgen. Jullie zijn er om te creëren, niet om de voorspellingen van iemand anders na te leven. En jullie zijn er om te bepalen waar 2021 voor jou over gaat, niet om te worden bepaald door wie je bent geweest en wat er in jouw leven is gebeurd. We willen dat jullie in dit nieuwe jaar ontdekken hoe krachtig jullie zijn, en we willen dat jullie meer Bron Energie naar en door jullie heen voelen stromen, naarmate jullie jezelf beter leren kennen als je vijfdimensionale hogere zelf. 

Onthoud dat jullie niet terug kunnen; jullie kunnen onmogelijk achteruitgaan. En als jullie met de stroom meegaan, kun jullie absoluut van jullie creatie, dit nieuwe jaar, genieten. Jullie kunnen er ook vrij zeker van zijn dat je meer helpers om je heen zult hebben dan ooit tevoren, aangezien de mensheid om die hulp heeft gevraagd, en het universum hierop heeft gereageerd als nooit tevoren. Jullie zijn sterk, en jullie zijn nog sterker als jullie verenigd zijn, reik dus uit naar de energieën van deze nieuwe helpers, want ze zullen jullie een duwtje geven naar meer eenheid, meer een zijn en het zien van jezelf als een collectief. 

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie. 

Vertaling: Marieke