Pleiadische Boodschap 2021

Pleiadische Boodschap 2021

Gechanneld door: Christine Day

Geliefden, wij groeten u, u allen op Aarde gaat de volgende fase van overgang binnen. Jullie worden gewekt door een hoger meer uitgebreid multidimensioneel Kader van lichtbewustzijn dat op de planeet werd verankerd tijdens de heilige Grote Conjunctie van Jupiter en Saturnus. Binnen het collectieve Universum was er een zuivere trillingsfrequentie, die het ‘Tijdperk van de Waterman’ inluidde.

Op het moment van deze grote conjunctie werd een nieuwe heilige hogere orde van licht op Aarde geboren. Er is een vervormingsproces in jullie op gang gebracht, ontworpen om jullie opnieuw af te stemmen op de hogere vibratie van Waarheid in jullie Hart. Deze veranderingen zijn ontworpen om jullie ontwaken in jullie zelfrealisatieproces te versnellen, en een deuropening binnen jullie multidimensionele Hart te heropenen om jullie in staat te stellen Thuis te komen.

Deze hogere orde van licht heeft invloed op jullie Harten en her-positioneert jullie DNA-strengen. Jullie harten worden opnieuw afgestemd op de heilige liefdesvibraties die een onderdeel zijn van jullie Hoger Zelf.

Dit is een unieke reis voor jullie om tevoorschijn te komen en je te stabiliseren voorbij de illusie van tijd. Er gaat een oproep uit naar ieder van jullie die in menselijke vorm bestaat om bewust een hogere balans van lichtbewustzijn op de planeet aarde te creëren. Samen als een gemeenschap van harten kunnen jullie een balans van puur licht in de Aarde creëren, stabiliserend door jullie zuivere frequentie van liefde die jullie elk in je hart dragen.

Jullie zijn voorbestemd om in dit leven terug te keren naar jullie hogere zelf, het energiekader van het ‘Watermantijdperk’ brengt ieder van jullie nu naar een hoger potentieel voor zelfrealisatie.

Het wiel is voor jullie gedraaid, voor de Aarde nu jullie dit nieuwe ‘Watermantijdperk’ zijn binnengegaan. Ieder van jullie zal individueel worden beïnvloed in je dagelijkse leven als je je afstemt op dit hogere kader van licht. Wees getuige van het ontvouwen van een hogere stroom binnen jullie dag en vier feest!

Laat los en vertrouw op het onbekende pad, dat in Waarheid vertrouwd is voor uw Thuiskomst. Wij groeten jullie in Liefde.

Zegeningen,

De Pleiadiërs

Artiest afbeelding: Danielle Noel

Bron

Vertaling: Martien