De Pleiadiërs: Cellulaire Ascensie Begint Nu Voor Ons

De Pleiadiërs: Cellulaire Ascensie Begint Nu Voor Ons

Door Christine Day, Pleiadian Initiations of Light – 25 Juli 2021

Jullie lichaam bestaat uit miljarden cellen. Hoe ga je werken met al deze cellen? Dit is eigenlijk een gemakkelijk proces. Laten we het hebben over hoe je kunt beginnen met een directe ervaring van verbinding met je cellen en beginnen met je genezingsproces.

Stap 1

Open je bewustzijn en erken het bestaan van alle cellen in je lichaam. Als je dat doet, begint jouw energie automatisch naar alle cellen te stromen. Je hoeft hier niet mee te worstelen; laat het gewoon los en sta toe dat je energie op natuurlijke wijze naar elke cel stroomt. Onthoud: De universele wet is dat wanneer je je aandacht/bewustzijn ergens naar toe brengt, energie automatisch gaat naar waar je je aandacht plaatst. Dus, als je je bewustzijn naar de cellen brengt, beginnen ze de bewuste verbinding van jou te voelen, ze beginnen zich te openen en te reageren, ze beginnen te veranderen! Jij begint te veranderen!

Stap 2

Terwijl je je op deze manier bewust verbindt met de cellen, moet je gewoon ademhalen, naar binnen door de mond, en dan naar buiten door de mond, waarbij je de uitgaande adem laat gaan zonder hem te controleren. Laat hem gewoon gaan. Wanneer je dit doet, zal de adem automatisch naar elke cel in dit fysieke lichaam van jou gaan. De Pleiadiërs noemen het de “Vegende Adem” omdat het automatisch door elke cel van je lichaam gaat, en op dat moment begint elke cel te reageren op deze bewuste verbinding van jou. Het is hetzelfde als de Bewuste Ademhaling.

Onthoud dat deze Bewuste Adem twee dingen zegt: “Ja, ik ben bereid los te laten wat mijn cellen vasthouden” en “Ja, ik ben bereid mijn licht en genezing te ontvangen via mijn cellen”.

Dus, wat er feitelijk gebeurt vanuit deze vegende, Bewuste Ademhaling is een loslaten in alle cellen van je lichaam. De cellen beginnen de stress, strijd en vermoeidheid los te laten die zich gedurende dit leven en andere levens in de cellen heeft opgebouwd. Als deze dichte energie de cellen verlaat, wordt het mogelijk voor een nieuw niveau van jouw licht om in de cellen te komen. Het celmembraan is in staat om zijn energie te transformeren en de cel open te stellen om helend licht te ontvangen. Dit activeert de energie van de zelfgenezer en de cellen beginnen te regenereren.

Elke cel heeft een centraal hart, dus, als je je opent voor de cel, begint de hartslag of polsslag te ontwaken. Het is als het voeden van de kleinste flikkering van een licht, en dat licht breidt zich uit tot een vlam. Jouw cel moet die vlam zijn om genezing te laten plaatsvinden. Je cellen hebben liefde nodig, en het licht van het Zelf brengt die liefde naar elke cel, ontwaakt elke cel en activeert het individuele bewustzijn van elke cel. Een nieuwe levenskracht komt de cel binnen. Als de cellen beginnen te bloeien, transformeren de buitenste membranen van de cellen. Ze worden stralender, en er zal een zacht paars licht in het membraan zelf te vinden zijn, dat je zelfs kunt voelen of zien.

De cel ontvangt voeding via dit buitenste membraan, en als het membraan transformeert is het in staat meer voeding op te nemen. De ruimte tussen de cellen zal groter worden, waardoor elke cel een meer individueel aspect van het Zelf kan bevatten. De ruimtes tussen de cellen bevatten de verbinding met de andere dimensionale aspecten van jou, de helende aspecten van het Zelf. Dus als de ruimtes zich openen, wordt het zelfgenezend principe op natuurlijke wijze in je geactiveerd.

Soms zul je fysieke pijn ervaren als de dichte gebieden zich openen en het lichaam verlaten. Om het verlaten van de dichte gebieden te versnellen, breng je gewoon je aandacht naar waar de pijn zich in het fysieke lichaam bevindt en gebruik je de Bewuste Ademhaling. Onthoud dat het nuttig is om het gebied waar je de pijn voelt, een kleur en/of een vorm te geven. Breng dan jouw bewustzijn naar de vorm of naar de kleur, en adem er direct in. De pijn kan op dat moment intenser worden, waardoor je het lichaam verlaat.

Deze reis met de cellen gaat over je bereidheid om jezelf op een heel andere manier te ontvangen – bereid zijn om je te openen voor dit aspect van je lichaam. Het is krachtig, versterkend en heel mooi. Het is een ongelooflijke gebeurtenis om mee te maken, deze fysieke geboorte van je Zelf; je neemt je macht terug om jezelf te helen.

De Pleiadiërs via Christine Day

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org