Waar er licht en liefde is, verdwijnt de angst

Waar er licht en liefde is, verdwijnt de angst

Geliefden,

Onze ziel is wat we werkelijk zijn. Onze ziel is liefde, licht en onsterfelijk. Onze ziel heeft vertrouwen, want zij is rechtstreeks voortgekomen uit de goddelijke Bron.

Als we ons blijven richten op ons licht, op wie we werkelijk zijn, verdwijnen onze zorgen en angsten. Wanneer we onze aandacht volledig richten op wat we werkelijk zijn, kunnen we niet bang zijn en kunnen we ons geen zorgen maken.

Natuurlijk slagen we daar in ons dagelijks leven niet altijd in. En dat betekent niet dat de situaties die ons zorgen baarden gewoon verdwenen zijn. Maar we kunnen ze vanuit een ander perspectief bekijken. En alleen zonder angst kunnen we helder denken en onze innerlijke leiding waarnemen.

Daarom mogen we nooit vergeten wat we werkelijk zijn. We kunnen denken aan ons lichtlichaam. We kunnen ons voorstellen hoe elke cel van ons lichaam en ons hele energieveld uit zuiver licht bestaat. Als we dit doen, verbinden we ons met ons lichtlichaam en dat betekent, met wat we werkelijk zijn.

Daarom zouden we altijd weer de tijd moeten nemen om in stilte te gaan en helemaal voor onszelf te zijn. Dit kan thuis zijn of in de natuur buiten.

En hoe meer we dit in de stilte geoefend hebben, des te gemakkelijker is het voor ons met de tijd om dit bewustzijn vast te houden of ons er steeds weer aan te herinneren wanneer we ons in ons dagelijks leven bewegen.

En zolang we er volledig bij zijn met ons bewustzijn, zullen we niet bang zijn. Omdat we verbonden zijn met de diepste kern van ons, die liefde, licht en onsterfelijk is.

Jullie Christina

Vertaling: Martien