Realiteiten worden gecreëerd

Realiteiten worden gecreëerd 

Geliefden,

Nu is het zo ver dat we weer beperkter zijn op het fysieke vlak. Het is belangrijk dat we niet vergeten dat we fysiek, maar niet spiritueel beperkt kunnen worden. Tenzij we het natuurlijk toestaan. Mentaal zijn we altijd vrij. We zijn vrij om te kiezen waar we ons geestelijk mee verbinden en wat we voelen.

Om precies te zijn, we zijn theoretisch vrij. In de praktijk hebben we veel invloeden om ons heen die ons in een bepaalde richting willen sturen.

We weten dat we leren door herhaling. We zijn erdoor geprogrammeerd. We hebben door herhaling het lopen geleerd. Het spreken en schrijven. Alles wat we op deze manier trainen zal uiteindelijk een programma worden dat volledig automatisch loopt. Of, zoals het nu heet, een “nieuw normaal”.

Deze kennis wordt ook gebruikt door de wereldwijde nieuwsbureaus en in de reclame:

Herhaling en Gevoelens creëren Realiteiten.

Door de constante, uitsluitende herhaling van dezelfde inhoud worden deze realiteiten gecreëerd. Zowel in positieve als in negatieve zin.

Als we bijvoorbeeld altijd hetzelfde negatieve nieuws lezen en horen, als we bang worden en niet bewust tegenmaatregelen nemen, worden we een speelbal van deze invloeden. Daarom hebben we theoretisch een spirituele vrijheid, maar praktisch gezien moeten we er iets voor “doen”. We moeten onszelf en onze gedachten observeren en de gevoelens die erdoor getriggerd worden. Zodat we kunnen bepalen of de spirituele plek waar we nu zijn goed voor ons is, of we er echt willen zijn.

Zulke tijden en momenten kunnen ook nuttig zijn om dingen te doen die we nog nooit eerder hebben gedaan. Want als we altijd hetzelfde doen, krijgen we altijd hetzelfde.

Stel jullie eens voor, dat we zelfs een stroomstoring zouden hebben. Ook nu nog kunnen we van tevoren een tijd afspreken met de mensen die we elke dag spiritueel willen ontmoeten. Dat betekent bijvoorbeeld om 18.00 uur met deze persoon en om 20.00 uur met een andere…. En als de elektriciteit er echt niet meer zou zijn, dan weten we dat we op de afgesproken tijdstippen aan elkaar kunnen denken, elkaar goede gedachten kunnen sturen en proberen te zien of het al werkt met telepathie. Zo kunnen we totaal nieuwe dingen leren.

Het belangrijkste is onze vibratie – we moeten misschien echt trucjes bedenken om ons vertrouwen te behouden. Omdat we dat nodig hebben. Zo houden we samen een Veld in stand: dat alles Uiteindelijk goed alles komt.

We staan aan het begin van een geboortekanaal. Het is donker en smal.

Het goede eraan is dat het altijd maar een fase is.

Zoals ik al zei in de voorlaatste nieuwsbrief: Je kunt Liefde niet tegenhouden, je kunt het alleen maar uitstellen. Omdat de Aarde heeft gekozen voor de liefde en kan dus uiteindelijk alleen maar in de Liefde gaan.

Jullie Christina

P.s.

Nog Twee dingen:

1.) De laatste tijd krijgen we steeds weer meldingen, dat er helaas teksten en berichten in mijn naam worden verstuurd. Sommige ook via Whatsapp. Maar deze zijn/komen niet van mij. Alles wat echt door mij is gepubliceerd is te vinden op mijn website of op mijn Youtube kanaal of op Instagram.

AL HET ANDERE IS NIET VAN MIJ!!!

2.) En hier is weer een volgend kosteloos online congres waar ik als spreekster bij ben:

hartelijk dank,
Christina en Team