Onze visie beleven

Onze visie beleven

Lieve mensen,

 Wij hebben een scheppende kracht. De manier waarop we denken, voelen en handelen bepaalt waar we onze scheppingskracht voor gebruiken en hoe krachtig die is. 

In ons spirituele goddelijke huis zijn we allemaal liefdevol…

weten we dat we iedereen kunnen vertrouwen. 

Hier op aarde is dat helemaal anders. Er zijn ook veel niet-lichtwezens op aarde die in menselijke lichamen zijn geïncarneerd. Deze wezens hebben geen geweten en geen liefde. We kunnen deze wezens niet vertrouwen. 

Maar juist deze wezens willen nu de reeds bestaande
slavernij op aarde vergroten.

Vanuit ons goddelijk huis zijn wij gewend aan het feit dat alleen datgene wat wij met onze scheppende kracht voeden, bijvoorbeeld door erover na te denken, in onze eigen werkelijkheid komt. 

Op zich is dat waar. Maar er is een uitzondering met betrekking tot de onverlichte wezens. Deze wezens doen hun dingen hier op aarde, zelfs als we niet aan ze denken. Zelfs als we er niet in geloven. Het is voor hen al voldoende als mensen onwetend meedoen. 

Kortom, als wij niet willen dat de niet-lichtwezens hun plannen kunnen uitvoeren, is de oplossing niet dat wij hen eenvoudigweg negeren. Het is van belang dat wij ons bewust worden van wat zij doen en willen doen. Pas dan kunnen we bewust zeggen dat we dat niet willen. We kunnen bewust met onze scheppingskracht besluiten dat we die werkelijkheid niet willen. En dan, als we dat gedaan hebben, kunnen we ons richten op wat we zelf willen: Een hele en vreedzame wereld.  

En dat is onze grootste en belangrijkste taak hier en nu. Om deze visie te koesteren en meer en meer in ons dagelijks leven te beleven.
Zo helpt het ons om samen te komen met gelijkgestemden,
fysiek of op spiritueel niveau. 

Jullie Christina

Mis het niet!

Laatste Love Stream voor onze zomervakantie! We komen op z’n vroegst in augustus terug met een nieuwe Love Stream.

Love Stream 14 (Duits)

 zal plaatsvinden op
Zaterdag, 21 mei bij Planet One in Arbon.

16:00 – 19:00

(De plaatsen op locatie zijn uitverkocht, gelieve geen aanvragen meer in te dienen…) 

In het eerste deel van de webinar zal Christina spreken over wat voor haar op dit moment actueel is en in het tweede deel zal zij een aantal van jullie vragen beantwoorden.

Onderwerpen zullen zijn:

Wat zegt Christina over tijdlijnen?
Wat heeft “nee zeggen” te maken met innerlijke kracht?
Er zijn veel buitenaardse wezens die van ons houden
Waren er ooit delen van het menselijk brein verlamd en zo ja, waarom?
In het tweede deel hebben we onze vrienden Coco Tache en Franz Rösl van het “New Earth Manifesto” te gast.

Je kunt je zich verheugen op veel opwindend en goed nieuws! Het is belangrijker dan ooit om kennis te maken met concrete projecten en oplossingen die vanuit het hart worden gedragen en ook de spirituele dimensie omvatten!

En tenslotte zullen we samen het lichtveld weer versterken… met onze gezamenlijke meditatie.

klik hier voor de online tickets (opname inbegrepen)

(EUR 39.-/CHF 44.- plus BTW)

En weer hebben we de 50% korting voor degenen die het echt niet kunnen betalen. Dit geldt ook voor degenen die al één of meer keren korting hebben gekregen.

Hiervoor kun je een e-mail sturen naar: events@christinavondreien.ch

Tussen haakjes: Wij krijgen vaak de vraag van Nederlandse deelnemers of het mogelijk is om met Ideal te betalen. Helaas is deze optie niet beschikbaar op de Zwitserse ticketverkoopplatforms. Kies voor de optie “vooruitbetaling”. Daar zie je onze bankgegevens en kun je gemakkelijk betalen via een bankoverschrijving.

In dat geval stuur een mail naar events@christinavondreien.ch om op tijd de toegangslink te krijgen.

Jouw Christina en Team