Onze scheppingskracht

 

Onze scheppingskracht

22 maart 2023 / Door Christina von Dreien

 

Lieve mensen,

Hoe doelgerichter en bewuster onze gedachten en gevoelens door ons worden uitgezonden, hoe hoger ons bewustzijn, hoe groter hun effecten op het geheel.

Wij zijn ons veel te weinig bewust van onze invloed als individuele mens. De kennis van onze ware scheppingskracht is ons gedurende duizenden jaren opzettelijk onthouden.

Dat komt omdat onze scheppingskracht wordt afgeleid en in andere richtingen wordt gestuurd. Dit door ons voortdurend te confronteren met bijvoorbeeld angst. In een stemming van angst kunnen we niet creatief zijn en zinvolle oplossingen vinden.

We worden dan heel gemakkelijk gemanipuleerd door degenen die de mensheid momenteel in de richting van hun doelen willen sturen.

Daarom: versterk jezelf met positieve, bemoedigende zaken en gelijkgestemde mensen, zo vaak als je kunt!

Jullie Christina


In het verlengde hiervan:

We zijn nog steeds onder de indruk van de prachtige seminar dag afgelopen zaterdag met Christina en Sigrid Beckmann-Lamb,
(een zeer grote DANK hier aan allen die ons hebben verblijd met zulke geweldige feedback!…we kunnen jullie niet allemaal direct terugschrijven, maar we zijn erg blij met al jullie ervaringen en beschrijvingen en het sterkt Christina en Sigrid Beckmann-Lamb en ook ons als team in ons werk ).

Hier zijn de veelgevraagde links om de Duitstalige opnames te kopen voor degenen die er niet bij konden zijn – fysiek of online – en die geen live-ticket hebben gekocht:

Opname van de hele dag:

(Euro 49.- excl. BTW)

Opname van Christina in de ochtend,
(Christina en Nicola Good in het 2e deel) 

(Euro 29.- excl. BTW)

Opname middag
( Sigrid Beckmann-Lamb) 

(Euro 29.- excl. BTW)

Zoals altijd kun je voor de opname (ook als je deze al eerder of vaker hebt aangevraagd) de code voor 50% korting opvragen bij:

events@christinavondreien.ch

Hartverwarmende groet,

Jullie Christina, Nicola en team

Christina von Dreien GmbH
Wattwilerstrasse 5 | 9633 Hemberg
https://www.christinavondreien.ch