Onze Positieve Gevoelens

Onze Positieve Gevoelens

25 mei 2021

Geliefden

We worden geacht ons te laten leiden door het merendeel van de media op dit moment om onze focus te houden op wat er niet goed is in de wereld op dit moment. Het is als een grote hypnose.

Het is zo belangrijk dat we onze aandacht juist op het tegenovergestelde richten. Want waar onze aandacht gaat, daar stroomt onze energie.

Het tegenovergestelde van angst en slecht nieuws is goed, is liefde en vreugde….

Daarom moeten wij er des te meer aan denken dat er veel goeds is in de wereld en dat uiteindelijk alles goed zal komen.

Alleen denken wij vaak, bewust of onbewust, dat als het zo zou zijn, het wel in de media zou moeten staan. Wij geloven dat bepaalde dingen alleen bestaan als ze gemeld worden. Maar er zijn zoveel goede dingen, maar daarover hoort men minder.

Het is onze taak om zoveel mogelijk positiviteit in het collectieve veld en onze omgeving te brengen. Dat we zo vaak mogelijk vertrouwen, liefde en vreugde voelen. Als we dat doen, helpen we al om de hele situatie beter te maken. Omdat we dan iets in de positieve weegschaal leggen.

Ook al is er op dit moment veel onaangenaams, zo werken er ook vele, vele zielen samen met hun licht en hun liefde voor het goede. Anders zou onze huidige situatie nog erger zijn dan zij nu is.

Daarom zijn onze positieve gevoelens zo belangrijk. Omdat zij het licht op aarde doen toenemen en het is alleen aan het licht op aarde te danken dat het nog niet erger is geworden. Veel mensen vragen zich af wat zij kunnen doen om nu te helpen. En iets wat iedereen altijd kan doen is licht verspreiden, positieve emoties en gevoelens hebben en hoop en vertrouwen geven aan andere mensen en dieren. We mogen nooit onze menselijkheid verliezen, wat er ook aan de hand is. Want dankzij onze menselijkheid hebben we mededogen met andere wezens en verspreiden we licht.

En het licht en de liefde zullen uiteindelijk alles helen, ongeacht wat er nu is.

Jullie Christina

https://www.christinavondreien.ch

 

Vertaling: Martien